Српкиње пред старт ЕП-а: Да наставимо у ритму са Свјетског купа

Одбојкашица Србије Сузана Ћебић рекла је да се нада да ће њена екипа на Европском првенству наставити низ добрих игара са Светског купа и да ће дати све од себе да оствари што бољи резултат.

Остали спортови 25.09.2015 | 22:20
Српкиње пред старт ЕП-а: Да наставимо у ритму са Свјетског купа

Одбојкашице Србије допутовале су у Ајндховен, где ће на Европском првенству играти у Групи Д. Европско првенство одржаће се од 26. септембра до 4. октобра у Белгији (Антверпен) и Холандији (Ајндховен, Апелдорн, Ротердам).

"Надам се да ћемо наставити у добром ритму, као на Светском купу. Ово је нова прича, ново такмичење али сигурна сам да ћемо дати све од себе да остваримо што бољи резултат", рекла је Ћебићева.

Прву утакмицу на турниру Србија ће играти у суботу 26. септембра од 18 часова против Немачке.

"У првој утакмици чека нас Немачка, играле смо против њих на Гран прију, али то није била реална слика игре оба тима. Прве утакмице су увек незгодне, али сигурна сам да ћемо се добро спремити, добро разрадити тактику и даћемо све од себе да добијемо утакмицу", рекла је либеро репрезентације Ћебић.

Репрезентативка Србије Милена Рашић рекла је да једва чека да почне такмичење.

"Дошао је ред на последње и најважније такмичење после Светског купа. Једва чекамо да почне утакмица. Надам се да ћемо одиграти на истом нивоу као на Светском купу. Неће бити лако, почињемо од групе у којој су нам противници Немачка, Чешка и Румунија", рекла је она.

"Са Немачком се заиста никад не зна како може одиграти, али све зависи од нас. Почећемо утакмицу максимално концентрисано. Идемо утакмицу по утакмицу", додала је Рашић.

У другом колу, у недељу 27. септембра од 18 часова, Србија ће играти против Чешке, а у последњем, трећем колу, дан касније од 20 часова против Румуније.

Коментари / 0

Оставите коментар