Брачни пар Осим посјетио Перу Гудеља

Након 40 дана изузетне стручне медицинске његе и огромне подршке породице, пријатеља и јавности, сретни смо што можемо констатовати да је здравствено стање нашег Пере Гудеља стабилно и да је ван животне опасности, саопштено је из ФИС-а.

Босна и Херцеговина 23.09.2015 | 16:22
Брачни пар Осим посјетио Перу Гудеља

Према мишљењу љекара његов опоравак се одвија према очекивањима, позитивно. Тренутно се налази на Клиници за физикалну медицину и рехабилитацију, гдје ће се у наредних 20-так дана проводити физикални третман.

Из пресс службе УКЦС-а, потврђују да је интересовање за стање Пере Гудеља и даље велико. Дневно примају на стотине позива пријатеља и пословних партнера, али и људи који га никад нису лично упознали, људи који се само интересују за његово здравље.

Легенда бх. ногомета, Ивица Осим са супругом Асимом учинио је част и посјетио Перу Гудеља, доказаног пријатеља и љубитеља бх. спорта. Вријеме проведено у интересантном и пријатном разговору, како веле, пријало им је обојици.

У име породице, пријатеља и у име свих ФИС-ових запослених, желимо се од срца захвалити свима који сте уз нас кроз овај протекли период.

Подсјећамо, Перо Гудељ је 10. августа задобио повреду од ватреног оружја у предјелу главе након чега је операција трајала неколико сати.

(Патриа)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Брод

23.09.2015 20:34

Велика подршка за госп.Гудеља и брз излазак из болнице. Осим је показао још једном да је велки човјеки и њему желим добро здравље и дуг живот.

ОДГОВОРИТЕ