Поруке пророка: Трећи свјетски рат је почео!

Многи свјетски познати пророци сложили су се да ће ова година бити година у којој је почео Трећи свјетски рат. Ево шта су о томе, о рату исламиста, колонама избјеглица које надиру у Европу, говорили баба Ванга, Нострадамус и Тарабићи.

Свијет 22.09.2015 | 08:16
Поруке пророка: Трећи свјетски рат је почео!

Баба Ванга: Муслимани ће владати Европом

Бугарка Вангелија Гуштерова, познатија под именом баба Ванга,

Предвидјела је да ће 2010. године почети Трећи свјетски рат, али тако што ће сукоби прво избити у земљама гдје ће народ ратовати међусобно, а да ће се касније то ширити читавим свијетом.

Баба Ванга је предвидјела да ће 2020. Европа бити готово празна, безљудна и најавила да ће 2043. године Старим континентом завладати муслимани.

Ванга је навела да ће муслимани преживјеле Европљане елиминисати употребом хемијског оружја. У Француској ће потом јачати такозвани партизански покрет против исламиста.

Слијепа пророчица је предвидјела и да ће Американци 2066. напасти Рим, који ће тада бити потпуно муслимански град. САД ће у том нападу користити ново климатско оружје – нагло захлађење.

Ванга је у и 2014. "видјела" три догађаја: Први је велика поплава с прољећа.

Друго "виђење" односи се на Бугарску коју ће у бољи живот послије маја повести висок човјек који долази из иностранства.

И на крају, као треће, Баба Ванга је видјела долазак нове пошасти и то у облику болести горе од сиде која ће погађати првенствено мушкарце.

Нострадамус: ИД „трећи антихрист“

Према неки тумачењима Нострадамуса, распад Европске уније започеће ове, 2015. године. Формираће се групе од по три државе које ће стварати своје цјелине унутар Уније, што ће водити слабљењу и цијепању ЕУ.

Нострадамус је предвидио и неочекиване догађаје на Блиском истоку, на које Западне силе немају прави одговор. Наиме, требало би да услиједи велико уједињење муслимана.

“Из једне арапске земље,

биће рођен Мухамедов сљедбеник,

Ући ће у Европу носећи плави турбан,

Биће терор човјечанству,

Никад већег хорора”.

Да ли је “Мухамедов сљедбеник” из Нострадамусових стихова Абу бакр ал Багдади, вођа ИД?

Многи стручњаци држе да је Нострадамус у својим прочанствима наговијестио напад свеарапске и муслиманске државе која ће, како сугеришу његови стихови уништити Израел, Египат, Азију, Африку, чак доћи до Италије, гдје ће бити заустављана од два велика владара.

Нострадамус предвиђа долазак трећег атихриста, послије двојице Наполеона Бонапарте и Адолфа Хитлера. Он га је назвао Мабус и његова би појава на свјетској сцени означила почетак краја свијета какав данас познајемо. Да ли је трећи антихрист Исламска држава како се многи тумачи Нострадамуса данас слажу или није, одговор још са сигурношћу не може дати нико.

Али истовремено дешаваће се нешто много опасније, јер ће човјек морати да се бори са природним силама. Према Нострадамусу доћи ће до помјерања Земљиних полова, што ће изазвати нова ледена доба на одређеним дијеловима планете.

Садашњи Сјеверени и Јужни пол ће се отопити, али не због глобалног загријавања, већ због премјештања поларних ледених капа! У предјелу који покривају Сједињене Америчке Државе, на садашњем 50 степену географске ширине формираће се нови Сјеверни пол, а Јужни пол ће се наћи југозападно од Аустралије.

Нострадамус најављује потонуће Земље у “амбис планетарног мрака”, због појаве неког астероида, односно планетоида из космоса. Њега овај видовњак зове „Мјесечев брат“, а астероид би могао да донесе јако захлађење и ново ледено доба.

„Небо ће горјети на четрдесет пет степени“, говорио је Нострадамус.

Најпознатије свјетско име прорицања и видовњаштва, Нострадамус прорекао је да смо већ загазили у 13-огодишњи циклус у којем се одлучује о судбини планете и човјечанства.

Тај циклус је почео 2012. године, а завршиће 2025.

Нострадамус најављује потонуће Земље у “амбис планетарног мрака”, због појаве неког астероида, односно планетоида из космоса. Њега овај видовњак зове „Мјесечев брат“, а астероид би могао да донесе јако захлађење и ново ледено доба.

Први разорни земљотрес би се могао догодити Турској, а потом би наредне, 2016. године услиједио и потрес на црногорском приморју. Земљотреси би наставили да тресу област европског дијела Средоземног мора, а посебно Италију и Шпанију.

Тарабићи: Србија Нојева барка

“Кад мирис изађе из пољског цвећа, кад милост изађе из човека, када реке изгубе своје здравље, наступиће највећи општи рат. Кад збије овај љути рат, тешко онијем војскама које будну узлећеле у небо, а благо онијем војницима који будну војевали по земљи и по води. Народ ће изглупити, рађаће се људи, а да не знају ко им је ђед и прађед… Међу Србима, откако је вијека и свијета, горег рода бити неће”, говорио је српски пророк Митар Тарабић из села Кремна.

Откако је 1899.године умро Митар Тарабић, његов стриц Милош, пророк као И сви Тарабићи, никоме се није јављао све до скора, а онда је поручио да је близу Трећи свјетски рат.

“А шта ће све бити немојте ме ни питати, не умем вам рећи, јер је тако страшно. Трајаће годинама, годинама ће трајати и дуго ће трајати. Страдаће невини више него криви. Кад се рат заврши све ће бити разрушено. Гађаће се најсветија места на свету, многи градови ће бити спржени и сравњени са земљом”, рекао је Милош.

Видио је И колоне избјеглица које иду преко Балкана: “Неће путовати ваздухом, људи ће ићи бродовима. Биће много морских хајдука (гусара, кријумчара) који ће уништавати све на мору. Сваки брод ће морати да стрепи”, казивао је Милош Тарабић.

Говорио је да ће “колоне избеглица из целог света чекати на границама Србије која ће им бити као Нојева барка”.

Извор: НН

Коментари / 16

Оставите коментар
Name

Галилео

22.09.2015 06:25

Поодавно је поцело....јос 1991.......И трајаце дуго

ОДГОВОРИТЕ
Name

Патриота

22.09.2015 06:35

Па ми ритујемо са зивотом сваки дан да презивимо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мехо

22.09.2015 06:51

Умјесто да се ујединимо и зауставимо ИСИЛ, ми се кољемо медјусобно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ми

22.09.2015 07:21

Писете глупост све сте окренули. Свијет треба да се окрене богу а не да се мрзи. Досло је вријеме да мрзи брат брата а да не прицам каква је мрзња медјувјерска. Један је Бог а ми смо сака јада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

труе

22.09.2015 07:22

Па зар стварно има неко ко вјерује у пророчанства......!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Француз

22.09.2015 07:23

Рат није никад стао , Индокина , Вијетнам ,Либан , Иран & Ирак ,Југославија , и све у круг ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

маја

22.09.2015 08:27

Ови пророци увијек прорици негативно,гори од политоцара.Само вјерујем позитивцима и себи.

Name

Зоки

22.09.2015 08:05

Да хоце вец неко те Атомске испали да се ово с.ање од Планете једном угаси за сва времена и ови луди људи са њом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мостар

22.09.2015 08:07

Јели Тарабић спомињо шљиву?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРОРОК

22.09.2015 08:29

Ако констатују да је почео, онда то није пророчанство. Онда сам и ја пророк.

ОДГОВОРИТЕ
Name

...

22.09.2015 11:51

...Бице сто је рекла Ванга баба, све нам је дзаба.А и оно од Нострадамуса це да се куса, а није сица ни прица Тарабица...

Name

мрка капа

22.09.2015 11:45

Нажалост све се обистињује !!! А ми као слијепци...вјерујемо ли вјерујемо у Бога !?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михаило Микић

22.09.2015 13:18

Смешан је данас овај народ "невјерника" који постаје све што је световно образованији све луђи. Зато многи вјерују у разне људске измишљотине или пророштва која су забрањена од Бога, јер кроз људска предказања ђаво вара овај свијет. Опседнути ђаволом а не знањем и просвећеношћу која долази само од Светости они неће зато да верује У Откровење Божије и да живи по Закону Божијем. Између истине Христове и лажи сатанске већина људи је добровољно изабрала да верује у ђаволска лажи и преваре,да се клања сатани као лажном Богу а неће да верују у Господа нашег Исуса Христа, Бога и Творца свог. Жалосно је зато када човјек види како млади на својим скуповима као будући "интелектуалци" који шмрчу дрогу у транс призивају ђавила умјесто да се моле Богу. Овај свијет ће зато пропасти сам од себе и без Трећег свјетског рата чим на власт дођу дрогераши, педери и лезбејке који су подржани у јавности од сличних себи особа!

ОДГОВОРИТЕ
Name

сварог

22.09.2015 14:52

Мухамед Обама Бери ХУсеин Собарак Соторо = МОБХУСС , дешифрован Нострадамус ! Исфилтрирајте текст , има доста истине у њему !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Модрича

23.09.2015 07:10

Живимо колико можемо,колико нам је суђено! Јер само Он зна кад је нама крај свијета. Све док живимо,једемо пијемо,ходамо,возимо,спавамо трчино....све активности које радимо,нама није смак свијета. Све до оног тренутка када нећемо моћи да искривимо кичму ни 10ц ,кад не будемо могли устати са кревета,кад нас завлада старост,кад знамо да смо неопходни физицким пословима...з

ОДГОВОРИТЕ
Name

Владан

02.04.2020 09:18

Ста реци,њих је бог надарио да упозоре људе Али се нико не осврце И никог Није брига ста они казу. Али сада следи казна бозија јер су људи много узлетели И дали себи за право да су јаци од господа свог. Сви це мо платити цену за непостовање своје вере И духа ког прљамо сваки Дан. Није бог окренуо ледја него народ њему. Цена це бити висока.

ОДГОВОРИТЕ