Галијани гледа у Баку и види Шевченка!

"Игром случаја, следећи дан ме је позвао баш Шевченко. Желео је да нас похвали и сложио се око поређења", рекао је чувени функционер Милана.

Фудбал 22.09.2015 | 13:20
Галијани гледа у Баку и види Шевченка!

Потпредседник Милана Адријано Галијани рекао је да га Карлос Бака игром подсећа на некадашњег голгетера клуба са Сан Сира Андреја Шевченка.

Бака је био најзаслужнији за другу победу Милана ове сезоне у Серији А, пошто је био двоструки стрелац против Палерма (3:2).

"У одређеним тренуцима, а затим и код трећег гола који је постигао, Бака ме је подсетио на Шевченка. Кроз главу ми је прошао Шевченков гол против Роме, одлучујући за освајање Скудета у мају 2004. године, а затим и на Порто и Суперкуп 2003. године. Игром случаја, следећи дан ме је позвао баш Шевченко. Желео је да нас похвали и сложио се око поређења", рекао је Галијани за Газето дело Спорт.

Шевченко је током каријере наступао за Динамо из Кијева и Челси, док је дрес Росонера носио осам сезона и пружио најбоље партије.

Легендарни Украјинац је за Милан уписао 322 утакмице, постигао 175 голова и освојио шампионат, Куп и Суперкуп Италије, као и Лигу шампиона и УЕФА Суперкуп.

Коментари / 0

Оставите коментар