"Борба СДС-а и политичке мафије"

Шеф Клуба посланика СДС-а у Представничком вијећу Парламентарне скупштине БиХ Александра Пандуревић поново се, у појединим медијима који се позивају на изворе из Тужилаштва БиХ, нашла на мети оптужби за наводно почињени ратни злочин 92. године у Хаџићима.

Босна и Херцеговина 18.09.2015 | 17:15
"Борба СДС-а и политичке мафије"

Из Тужилаштва БиХ негирају да се против Пандуревић проводи било каква истрага, а из СДС-а поручују да се ради о прљавој кампањи политичке мафије.

"У Тужилаштву БиХ не постоји наредба о провођењу истраге против Александре Пандуревић нити се против ње води истрага у предметима ратних злочина или других предмета у надлежности овог Тужилаштва'', стоји у одговору Тужилаштва БиХ поводом информација које су се појавиле у појединим медијима, а који се позивају на изворе из Тужилаштва БиХ.

У СДС-у тврде да се ради о прљавој кампањи чији је циљ дискредитација свега што говори Александра Пандуревић, али и покушај рушења Савјета министара.

"Креатори те прљаве кампање'', наводи се у саопштењу СДС-а, ''познати су нам као политичка мафија која је последњих година иза себе оставила крупне афере о којима говоре СДС и Александра Пандуревић.''