Вазура: Пуна подршка Милинковићу!

Генерални директор Партизана Милош Вазура рекао је да тренер Зоран Милинковић има пуну подршку Управе и да ће остати тренер црно-белих.

Фудбал 19.09.2015 | 14:00
Вазура: Пуна подршка Милинковићу!

Он је истакао да амбиције клуба расту и да његови фудбалери сваку утакмицу треба да одиграју супротно у односу на "вечити" дерби.

Партизан је победом почео такмичење у Лиги Европе, пошто је у четвртак увече на свом стадиону са 3:2 савладао холандски АЗ Алкмар.

"Амбиције расту, али је најбитније да у недељу одиграмо добро. Исто овако као против Алкмара сваки играч треба да пружи 100 одсто себе и против Радничког, Рада, Вождовца. Сваку утакмицу треба да одиграмо овако, тотално супротно него у дербију. АЗ игра одличан фудбал, то је стабилан клуб са буџетом од 28 милиона евра", навео је директор Партизана.

Црно-бели су успели да се опораве од пораза у "вечитом" дербију за викенд од Црвене звезде, после ког је позиција тренера Зорана Милинковића у јавности била под упитником, али он није смењен.

Вазура је казао да Милинковић има пуну подршку управе.

"Показали смо да је добро размишљамо и хладне главе када је у питању тренер. За нас из управе није било полемике око тренера. Веровали смо од првог дана и даље верујемо у њега. Има нашу пуну подршку, имао је јуче, имао је данас, имаће је и сутра", казао је Вазура.

Млади фудбалер Партизана Андрија Живковић одбио је после утакмице да разговара са новинарима, јер му се није свидело питање након "вечитог" дербија да ли сматра да је био један од најгорих.

Вазура је стао на Живковићеву страну, рекавши да је још млад и да је био "вруће главе".

"Његово је право да ради како хоће. Он је јако млад, није у реду да му говоримо да је играо најгоре. Вруће је главе изашао, пустите га", рекао је Вазура.

Партизан ће у недељу дочекати Раднички из Ниша у 10. колу Суперлиге Србије.

Коментари / 0

Оставите коментар