Мурињо завршио са Банетом Ивановићем?!

Острвски медији позивајући се на изворе из клуба тврде да је Србин прецртан у Челсију!

Фудбал 19.09.2015 | 09:20
Мурињо завршио са Банетом Ивановићем?!

Од тихог хероја и љубимца Стамфорд Бриџа до ружног пачета и играча којем сви једва чекају да виде леђа. Бранислав Ивановић преживљава најтеже тренутке од доласка у Челси и прилично је извесно да му је ово последња сезона у лондонском клубу.

Лош почетак сезоне и неколико слабих партија су били довољни да Челси прецрта српског дефанзивца и да му навијачи и клуб окрену леђа. Острвски медији, позивајући се на изворе из клуба тврде да је и Мурињо изгубио стрпљење са Ивановићем и да је преломио да га се одрекне. Уосталом, Португалац је дуго одолевао да донесе одлуку о Ивановићевој судбини. Србину уговор истиче на крају сезоне, а Челси има политику да играчима који су напунили 30 година нуди продужење уговора само на једну годину на шта Ивановић не би пристао.

Медији на Острву пишу да ће Ивановић у наставку сезоне бити тек други Мурињов избор на позицији десног бека и да ће се на ту позицију преселити Цезар Аспиликуета који је до сада играо уз леву аут линију, а на његово место ће појачање Абдул Рахман Баба.

Ивановић ће према Босмановом правилу моћи у јануару да преговара са свим заинтересованим клубовима без дозволе Челсија и моћи ће да оде уз минимално или чак без икаквог обештећења. Мурињо је већ кренуо у потрагу за десним беком који би у Челси могао да дође већ у јануару.

Коментари / 0

Оставите коментар