Мајстор се враћа из пензије!

Селектор Босне и Херцеговине Мехмед Баждаревић спрема изненађење за посљедња два меча квалификација за ЕУРО 2016. године, које "змајеви" играју против Велса и Кипра.

Фудбал 18.09.2015 | 14:40
Мајстор се враћа из пензије!

Фудбалер кинеског Гуижу Ренеа Звјездан Мисимовић највјероватније се враћа у редове репрезентације Босне и Херцеговине, ексклузивно сазнаје "Дневни аваз".

Селектор Босне и Херцеговине Мехмед Баждаревић у посљедња два меча квалификација за ЕУРО 2016. године, које "змајеви" играју против Велса и Кипра, планира да рачуна на услуге искусног, 33-годишњег фудбалера, који би могао помоћи екипи да се домогне баража.

Мисимовић је посљедње мечеве за БиХ одиграо на Свјетском првенству у Бразилу прошле године, а након његовог одласка много тога је фалило бх. репрезентацији у организацији игре. Звјезданов повратак обрадовао би све љубитеље "змајева".

"Мисимовић би могао бити на списку и то је прилично логичан потез. Звјездан сигурно може помоћи екипи у одлучујућим утакмицама. У прелиминарним разговорима са Мисимовићем, стекао се дојам да није незаинтересован да се врати, док Баждаревић још размишља о томе. Ако Звјездан пристане и ако га Меша позове, што је врло вјероватно, скоро сигурно ће се одазвати", рекао је неименовани извор из Фудбалског савеза БиХ.

Мисимовић је раније одлучио да "окачи копачке о клин", након чега је именован за тим-кординатора репрезентације БиХ. Ипак, након молбе кинеског клуба вратио се фудбалу и од тада одиграо 11 мечева за Гуижу Рене.

Популарни Миске био је члан репрезентације БиХ од 2004. до 2014. године. Одиграо је 84 меча и постигао 25 голова.

Босна и Херцеговина до краја квалификација за ЕУРО 2016. године играће домаћи меч против Велса 10. октобра и гостовати на Кипру три дана касније.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Босанац

18.09.2015 15:20

Није ни требао јос прекинути да игра. .Мозе Миске јос помоци репрезентацији.

ОДГОВОРИТЕ