Божовић: Ситуација није нормална, али ја се не мијешам!

Тренер Црвене звезде Миодраг Божовић рекао је да ће екипа покушати да настави са добрим играма и да након победе у дербију забележи и тријумф над Јагодином.

Фудбал 18.09.2015 | 13:20
Божовић: Ситуација није нормална, али ја се не мијешам!

"Морам да се понављам сваки пут као папагај, али ако желимо ове године нешто да урадмо, морамо да идемо на победу. Јагодина је добра, јер екипа која може да добије ОФК на Карабурми свакако је јака. Тешко је 'спустити' екипу након дербија. Велика је еуфорија и досадио сам играчима са причом", рекао је Божовић.

Он је нагласио да треба бити опрезан, иако Звезда никада није изгубила ни бод у Јагодини.

"Статистика говори да Звезда никад није изгубила ни бод у Јагодини, али за све постоји први пут. Данас имамо тренинг, и највероватније ће екипа која је играла са Партизаном играти и наредни меч", рекао је Божовић.

Он је поновио да меч против Партизана није показао праву слику обе екипе и да се квалитет показује освајањем титуле.

"Нит смо ми у дербију били толико добри, нити Пqртизан толико лош, али квалитет ћемо показати када освојимо титулу. Још пуно има да се игра", рекао је стратег црвено-белих.

Он је додао да екипу не дотичу избори у клубу, иако ситуација није нормална.

"Што се мене тиче, ситуација није нормална, али ја не могу да се мешам. Вероватно су у питању политичке игре, чим је овако велики клуб у питању. Моје је да радим", рекао је Божовић.

Тренер црвено-белих поновио је да је Луковић близу потпуног оправка. као и да ће покушати да свим силама "Звездину децу врати у клуб".

"Луковић је близу потпуног опоравка, ићи ћемо постепено - прво пола сата игре, па 45 минута... Све екипе против нас се бране и играју на контру. Такву утакмицу очекујем и у Јагодини. Треба да размишљамо само о својој игри", рекао је је Божовић.

Голман Црвене звезде Дамир Кахриман рекао је да екипа "расте" и да се нада добром резултату у Јагодини.

"Растемо као екипа и идемо у Јагодину да направимо добар резултат. Неће бити лако, али идемо на победу. Задовољан сам својим играма и све иде својим током. Овде сам да бих узео титулу и изашао у Европу", закључио је Кахриман.

Фудбалери Јагодине и Црвене звезде играју у петак у Јагодини меч 10. кола Супер лиге, са почетком у 18,00 сати.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

зиззу

18.09.2015 12:21

ПУСТИ ПРИЦУ ТРЕНИРАЈ МАЛО ТЕ ТАЛЕНТЕ СТО СИ САМ ДОБАРАО ДОВО 15 ИГРАЦА И САД ПАМЕТУЕ АЛО МАТОРИ ИДИ ИМ НЕСТО ПОКАЗИ КАКВО ЈЕ ВРЕМЕ ДОСЛО ДА ЦЗ СТРПИ ОД ЈАГОДИНЕ КОЈА ЈЕ ЗАКОВАНА ЗА ДНО ТАБЕЛЕ

ОДГОВОРИТЕ