Роналдо ућуткава критичаре: Сад сам вам добар, а?!

Португалац није баш сасвим срећан после хет-трика против Шахтјора!

Фудбал 19.09.2015 | 08:00
Роналдо ућуткава критичаре: Сад сам вам добар, а?!

Нема ту апсолутне истине. Они који га воле увек ће говорити да је најбољи. Ко га не воли, увек ће пронаћи прилику да му надене неки подругљив надимак попут оног чувеног "Пеналдо". Иако је сасвим сигурно - Кристијано Роналдо је аждаја од играча и само ретки смеју да се ставе у исту раван с њим. Међутим, ас Реала то не чује онолико често колико би волео, а чини се да би волео да га сваки дан подсећају да је најбољи или макар ту негде.

После хет-трика у победи над Шахтјором Роналдо је наиме самоиницијативно застао да се обрати новинарима, иако их обично избегава у микс-зони због тога што га не хвале довољно. Баш прошле недеље узнемирило га је то што су шпански новинари констатовали да Португалац на прве четири утакмице у сезони није постигао гол.

Сада су наравно сви похрлили са хвалсоспевима због осам комада у само две утакмице (пет у 6:0 против Еспањола, три против Шахтјора, два са пенала). Роналдо ипак није заборавио да су многи сумњали у његову форму. Срећом, не и саиграчи.
"Моји саиграчи су све време веровали у мене, додавали ми лопту, а из тих пасова ја постижем голове. У форми смо и морамо да истакнемо колико напорно ради овај тим. Шахтјор је играо веома добро, а то је тим који је одличан са лоптом, али Реал је имао свој дан", рекао је Роналдо после 4:0 на стадиону Сантјаго Бернабеу.

Рекао је Роналдо после свог 33. хет-трика у каријери, после свог 80. гола у Лиги шампиона.
"Прија, нећу да лажем. Поносан сам и срећан. Али знао сам да ће резултати стићи после напорног рада и није то мој циљ. Мој циљ је да будем добар целе сезоне и да Реал све време добија. Да колективно освајамо трофеје, Примеру, Лигу шампиона", категоричан је Роналдо.

Коментари / 0

Оставите коментар