ЛЕ - Тренер АЗ Алкмара: Шансе у Београду су 50:50!

Тренер АЗ Алкмара Џон ван ден Бром оценио је да његови фудбалери имају 50 одсто шансе да победе Партизан у првом колу Лиге Европа у Београду.

Фудбал 17.09.2015 | 17:20
ЛЕ - Тренер АЗ Алкмара: Шансе у Београду су 50:50!

"Шасне су 50-50. Чули смо за њихов пораз у дербију, али мислим да ће бити потпуно другачијха утакмица, а не могу да кажем ништа о Партизану на основу тог пораза. Њихова највећа предност је то што играју на домаћем терену, а показали су да су на добром путу чим су дошли у групину фазу", рекао је Ван ден Бром.

Он је холандским новинарима одговорио да његов тим има искуства играња у југоисточној Европи.

"Играли смо раније у овом делу у Европе, у Румунији, а играли смо и у Истанбулу и знамо како је. Очекујем да ће дуел бити узбудљив", рекао је Ван ден Бром.

Партизан у Суперлиги има три пораза, а последњи је уследио од вечитог ривала Црвене звезде, а у медијима су се појавили позиви да се смени тренер, а навијачи гласно изражавају своје незадовољство резултатима.

"Знам да атмосфера у Партизану можда није фантастична, али мени то није важно, концентрисани смо само на утакмицу. Моја екипа добро игра, а резултати говоре за себе, и не бисмо били овде да нисмо добар тим. Сви у Холандији очекују од играча да лако и лепо побеђују и долазе до добрих резултата", закључио је тренер гостију.

Дуел првог кола групе Л Лиге Европе игра се у четвртак од 21.05 у Хумској.

Коментари / 0

Оставите коментар