У тренутку сам се осјећала немоћно!

Фолк дива Лепа Брена недавно је открила да је њено здравствено стање сада одлично и да се нада да су тешки тренуци иза ње.

Србија 16.09.2015 | 10:31
У тренутку сам се осјећала немоћно!

–После свих тих ломова ја сам била у једном тешком психо-физичком стању. Када човек доживи толико туге и бола у животу, ту мислим и на емотивни и на физички бол, тада просто почнеш да се саосећаш са људима који су искусили сличан бол. Нарочито тај психички бол. Јер ја више нисам девојчица, нисам шипарица па сам ја поломила руку па ћу из свега тога изаћи тако лако. Када се заблокирате да морате да имате дадиљу која ће да вас купа, која ће да вас храни и то једну особу као што сам ја, која је навикла да буде јака, то је за мене било катастрофално. Из свега тога сам научила да будућност припада онима који знају да се изборе и суоче са таквим проблемима. Ја сам се изборила са тим и верујем да сваки човек мора да верује да ће сутра бити боље. Не смеш себи да дозволиш да тонеш, рекла је Брена за „Блиц пулс“.

За Брену колеге кажу да је јако штеди и да јој је тешко извући динар. Занимало нас је да ли би се прихватила улоге саветника Влади Србије како да се распореди и уштеди на буждету.

–Морате да научите да располажете новцем. То је врло важна ставка у животу. Не видим зашто је када сте рационални и имате лојалан однос према новцу то на мети прозивке, када је то једна врло добра особина коју бих свима препоручила. Много је страшније када неко пропада у животу јер не уме да постави приоритете, а камоли да располаже својим финансијама. За то што ја како рекосте умем, људи иду на факултете да науче, јел тако? А кад поменусте те политичке саветодавне функције, мене то заиста не интересује и немам тих афинитета.

Недавно је Брена одржала спектакуларни концерт у Новом Бечеју пред више од 70.000 људи. А пошто је тих дана кроз Банат прошло много великих музичких звезда које су такође имале концерте, као што је Светлана Ражнатовић Цеца, Северина Вучковић, Жељко Јоксимович и група „Хари Мата Хари“, занимало нас је да ли осећа такмичарки дух у односу на конкуренцију.

(Блиц)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ВРС РВИ

16.09.2015 10:25

Јао колика је трагедија што је сто је сломила руку, како у народу кажу "могла су јој испасти цријева".То оставља "огромну" трауму. Није више шипарица да се безбједно пење по кафанским столовима са карираним столњацима. Од тог броја људи које је окупила на концерту смијем се кладити да је било 80% избјеглица из Сирије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

за Фарету

16.09.2015 16:30

Е Брено-Фарето ,па како прицас као да су те састављали из комада.Цуј трагедије ,сломила руку.а јака.Каква смејурија.Она плаце за самом собом. Иди покриј се и не брукај се.

ОДГОВОРИТЕ