Вазура: Милинковић остаје тренер Партизана!

Генерални директор Партизана Милош Вазура рекао је да управа црно-белих не размишља о смени тренера Зорана Милинковића након пораза Црвене звезде.

Фудбал 14.09.2015 | 15:40
Вазура: Милинковић остаје тренер Партизана!

"Нема смене у Партизану. Милинковић је тренер и ми му и даље верујемо. Нећемо га мењати", рекао је Вазура за Моцарт спорт.

Фудбалери Партизана изгубили су са 3:1 у 149. "вечитом" дербију.

Црно-бели су тренутно трећи на табели Суперлиге Србије са 15 бодова, осам мање од првопласиране Звезде, али имају и меч мање.

Зоран Милинковић је на клупу Партизана наследио Марка Николића који је смењен у другом делу прошле сезоне после лошијих резултата.

Партизан је у осам одиграних утакмица од почетка сезоне већ уписао три пораза, последњи синоћ на стадиону "Рајко Митић", али позиција Милинковића није угрожена. Вазура је демантовао наводе појединих медија да је управа клуба из Хумске већ контактирала Вељка Пауновића у понудила му место шефа стручног штаба.

"Имали смо једну шок терапију ове године у априлу, не можемо опет да реагујемо на тај начин. Плус, не заборавите да је Милинковић остварио директан пласман у групну фазу Лиге Европе. Сетите се како смо играли против Стеауе, не сме то да се заборави. Јесте, тренутно смо у паду, али верујемо да ће се све вратити на нашу страну", рекао је Вазура.

Вазура је навео да управа клуба верује у оно што ради Милинковић.

"Током дана разговраћемо са играчима и видети шта може да се промени. Нема шта, окрећемо се почетку такмичења у Лиги Европе, уверени да имамо снаге и квалитета да у четвртак на нашем стадиону савладамо АЗ Алкмар", навео је Вазура.

Говорећи о дербију, Вазура је истакао да је то било најлошије издање Партизана од почетка сезоне.

"Црвена звезда је одиграла најбољи меч, имала срећу да практично све што је шутнула на наш гол и погоди. Наравно, не можемо и нећемо да се жалимо на фактор недостатка среће, него ћемо да се окренемо себи и гледамо шта може да се поправи. Највише у реализацији, пошто је Умару промашио две сјане прилике. Да је погодио верујем да би исход био другачији", рекао је Вазура.

Коментари / 0

Оставите коментар