Мурињо: Ово су најслабији резултати у мојој каријери!

Менаџер Челсија Жозе Мурињо признао је да никада у својој каријери није имао лошије резултате него на старту ове сезоне.

Фудбал 13.09.2015 | 23:00
Мурињо: Ово су најслабији резултати у мојој каријери!

Челси је у петом колу Премијер лиге изгубио од Евертона са 3:1, па је тек 15. на табели са само четири бода.

Мурињо је истакао да његов тим не игра толико лоше и додао да не жели да у овом тренутку критикује играче.

„Ја сам човек за овај посао. Ја сам човек који је урадио толико добрих ствари за Челси. Не осећам да сам под притиском. Оно што осећам је да имам најслабеије резултате у каријери. Не кривим играче, не кривим ни себе. Ово је неприхватљив резултат и ја сам одговоран за тим. Нисам задовољан ситуацијом ни мојим потезима. Нисам против играча, немам ништа лоше против њих. Срећан сам што ћу се сутра поново видети са њима и што ћу се припремати за следећу утакмицу“, рекао је Португалац и наставио.

„Резултати нису мерило нашег квалитета и статуса, нису оно што играчи заслужују. Играчи заслужују више, људима је лако да критикују мене и играче, али се ја са тиме не слажем. Ја сам шампион, па тако и моји играчи. Игра коју пружају није толико лоша као резултати у свакој утакмици. Последња ствар која је у овом тренутку потребна мојим играчима је да их критикујем. Сачекајмо боље дане и боље резултате. Док год постоји математичка шанса, ми смо и даље шампиони.“

Коментари / 0

Оставите коментар