Мока види све, Мока све зна...

Зоран Мока Славнић је „запалио“ регион. Горе хрватска и српска кошаркашка јавност. У својој колумни за хрватске медије, Мока је написао да њиховим кошаркашима фале м..., а да су Тео и Сале „курвини синови“ који имају безобразлук и знање неопходно за врхунски резултат. У Далмацији „курвиним синовима“ зову мангупе, вође на терену. Тако су и Моку звали и у Шибенику и Сплиту. Зато је и Славнић употребио тај израз.

Кошарка 13.09.2015 | 13:40
Мока види све, Мока све зна...

Хируршки прецизно Славнић је сецирао тренутну ситуацију на ЕП. И све оставио без текста. Слично као што је годинама радио на паркету, као један од најбољих плејмејкера у историји игре под обручима. Често га је то доводило на стуб срама и осуде „стручне“ јавности.

Многи су заборавили 2007, када је на ЕП у Шпанији повео Теодосића, Александрова, Тепића, Ерцега, Лабовића, Марковића. Момци са око 20 година су бачени у ватру. Мока је радикално подмладио селекцију и изгубили смо све три утакмице у групи. Сви су се утркивали ко ће више да искритикује Славнића, брзо заборављајући шта све Мока зна. И „Блиц“ је жестоко критиковао Славнића. Сада нам је жао због преоштре критике. Зашто? Зато што је Мока видео даље од свих. Зно је да је Тео бисер, знао је шта може Марковић. Видео је да би Александров био чудо да није било повреда, препознао је фајтера Новицу Величковића и снајпер Ерцега. Тада за те момке нико није знао.

Ругали смо се „москитосима“, а њих је Славнић претворио у „орлове“.

Хвала, Моко.

Коментари / 0

Оставите коментар