Тончев одустао, Шкундрић на црти Човићу!

Истакнути функционер СПС-а добио подршку актуелних клупских структура да се кандидује на изборима за председника. Адути су му Гаспром и Збер банка.

Фудбал 13.09.2015 | 21:20
Тончев одустао, Шкундрић на црти Човићу!

Захукатава се и председничка трка у Црвеној звезди. Ванредни избори у клубу би требало да буду расписани 15. септембра, а према наводима листа Спорт, један од кандидата за првог човека црвено-белих биће Петар Шкундрић (68).

Иза истакнутог функционера СПС-а стоји генерални спонзор клуба Гаспром, за чији је долазак заслужан био управо он, а како пише овај лист, потпредседник Ивица Тончев који је раније најављивао председничку кандидатуру, спреман је да се повуче у корист Шкундрића, који, наводно, ужива и подршку државних структура да преузме руковођење Црвеном звездом.

Уколико Шкундрић конкретизује своју кандидатуру, очекује се да му се на црти нађе Небојша Човић, који је, наводно, жеља појединих навијачких група са Севера, а Спорт пише још и да су нетачне информације које председник кошаркашког клуба „потура“ да је управо он изабран од стране државе да води ФК Црвена звезда.

Такође, уколико Петар Шкундрић постане председник, црвено-бели могу да очекују продужење уговора са Гаспромом до 2020. године (актуелни истиче 2018.), а спонзорски пул требало би да појача и позната руска Збер банка, која би регулисала дуговања црвено-белих према осталим банкама. Очекује се и долазак још неких страних фирми у случају избора функционера СПС-а, а да ли звездаши верују у њега видећемо на изборима.

Према актуелним подацима, 4.886 чланова клуба имају право гласа на изборима за председника Црвене звезде, а тачан датум биће објављен вероватно у уторак.

Коментари / 0

Оставите коментар