"Сјеча" тренера се наставља: Пао и Ушчуплић!

Џенан Ушчуплић смијењен је са мјеста тренера Сарајева, послије пораза од Славије. Седма смјена тренера у исто толико кола Премијер лиге БиХ.

Фудбал 11.09.2015 | 22:30
"Сјеча" тренера се наставља: Пао и Ушчуплић!

Трећи пораз у седам првенствених утакмица коштао је посла Џенана Ушчуплића, као и комплетан стручни штаб.

“Након данашњег пораза Фудбалског клуба Сарајево од екипе Славије, одржана је ванредна сједница Управног одбора коју је сазвао предсједник Едис Кустурица, те је нешто иза поноћи донешена одлука о разрјешавању дужности свих чланова стручног штаба. Одлуци је претходио састанак са стручним штабом првог тима на којем је договорен споразумни раскид сарадње”, саопштено је из ФК Сарајево.

Посљедице за лоше партије Сарајева сносиће и играчи бордо екипе.

“Због незадовољавајућих и исподпросјечних резултата од почетка такмичарске сезоне 2015/16 одлучено је да ће играчи првог тима Фудбалског клуба Сарајево бити кажњени, прије свега због неангажираног приступа игри, те односа који не доликује бојама и грбу Фудбалског клуба Сарајево, а све у складу са важећим дисциплинским правилницима клуба”, наводи се у саопштењу.

Смјена Ушчуплића је укупно седма смјена тренера У Премијер лиги БиХ у исто толико одиграних кола.

Управни одбор ће именовати привремени стручни штаб, сачињен од тренера и особља из Клуба, који ће своју дужност обављати најдуже до краја мјесеца, када ће најкасније бити именован нови шеф и комплетиран остатак стручног штаба.

Коментари / 0

Оставите коментар