Звезда пред дерби: Навијајте фер и спортски!

ФК Црвена звезда апеловала је на фер и спортско навијање и понашање на предстојећем 149. "вечитом дербију".

Фудбал 11.09.2015 | 15:00
Звезда пред дерби: Навијајте фер и спортски!

Утакмица између Црвене звезде и Партизана игра се у суботу од 18 часова у оквиру деветог кола српског првенства.

Партизан има пет бодова заостатка и утакмицу мање у шампионату од црвено-белих.

„Апелујемо на све који ће доћи на стадион у суботу, 12. септембра, да навијају фер и спортски, не ускачу на терен пре, за време и по заврштеку утакмице, и понашају се у складу са Законом о спречавању насиља и недоличног понашања на спортским приредбама. Прилази, улази и саме трибине биће снимане пре, за време и после утакмице.

Капије стадиона биће отворене већ у 14 часова, па позивамо навијаче да дођу раније, на време обезбеде своје улазнице и уђу на стадион, како би се избегле касније гужве. Немојте доносити предмете који су по Закону забрањени за уношење на стадион.

Посетиоци утакмице дужни су да поступају по захтевима редарске службе. Треба истаћи да је редарској служби забрањено узимање улазница од посетилаца. Уколико посетилац има проблем са очитавањем улазнице из било ког разлога, о томе треба да обавести руководиоца улаза, нипошто да даје улазницу редару. Лицима под утицајем алкохола и других опојних средстава неће бити дозвољен улаз на стадион.

Карте су власништво купаца, и нико, па ни редар, нема право да их одузме. Молимо навијаче да поштују нумерацију која се налази на картама“, саопштено је из клуба.

Предстојећи дерби донеће рекордан број дебитаната – 25. За Звезду ће имати прилику да дебитује 13 фудбалера, а за Партизан 12.

Коментари / 0

Оставите коментар