Рамос о сепаратисти Пикеу...!

Твоји ставови праве проблеме који штете репрезентацији! "Не желим да коментаришем шта људи раде када победе. Када ја победим, на памет ми сигурно не падају они који ми нису драги", рекао је капитен Реала.

Фудбал 14.09.2015 | 15:00
Рамос о сепаратисти Пикеу...!

Због "случаја Пике" устала је цела Шпанија! Сепаратистички ставови које Барселонин штопер све више јавно испољава изазвали су низ опречних коментара, који и даље деле Пиринејско полуострво. Прво је некадашњи нападач Црвене фурије Алфонсо Перез прозвао Пикеа и поручио му изабере страну, да би недуго затим Пеп Гвардиола запржио чорбу коментаром да не би ни играо за Шпанију да је Каталонија самостална држава.

Свој коментар о овој теми имао је и капитен Реала и Пикеов саиграч у репрезентацији, Серхио Рамос.
"Сви правимо грешке. Ево, ја то радим, на првом месту. Свако од нас мора да сноси последице због онога што каже или уради. Због све јачег ривалитета између Барселоне и Реал Мадрида, Пикеови недавни коментари нису донели ништа добро", рекао је Рамос након што је Шпанија у Скопљу минималним резултатом савладала Македонију.

Упркос томе што су селектор Висенте Дел Боске и Гвардиола подржали Пикеа, тешко је рећи да је истог става и Рамос.
"Не желим да коментаришем шта људи раде када победе. Када ја победим, на памет ми сигурно не падају они који ми нису драги. Без обзира на то да ли се слажемо или се не слажемо око актуелне ситуације, мораш да мислиш о репрезентацији и штети коју наносиш контроверзним коментарима. То никако не доноси добро", закључио је искусни штопер.

Коментари / 0

Оставите коментар