Ко су Пековићеви људи од поверења, који ће водити Партизан?

Оно што је навијаче Партизана занима јесте ко су људи који ће поред новог председника и потпредседника Берића у наредном петогодишњем мандату доносити кључне одлуке о судбину Партизана... Одговори леже у наредним редовима...

Кошарка 09.09.2015 | 22:15
Ко су Пековићеви људи од поверења, који ће водити Партизан?

Кошаркашки клуб Партизана добио је на изборној скупштини нови Управни одбор, који има 13 чланова. Два најпознатија члана нове црно-беле кошаркашке владе су, наравно председник Никола Пековић и потпредседник Мирослав Берић.

О њима јавност мање-више зна све, јер се ради о истакнутим кошаркашким асовима, али оно што више занима навијаче Партизана су остали људи који ће у наредном петогодишњем мандату доносити кључне одлуке о судбину Партизана.

Прва у низу била је већ данас, када је одлучено да се не обнови сарадња са најтрофејнијим тренером у клупској историји Душком Вујошевићем.

Сања Лубардић је директор комуникација у НИС-у, односно први човек компаније задужен за односе са јавношћу. Пре НИС-а, радила је у Министарству финансија републике Србије, а била је и саветник у истом ресору али у Влади Републике Српске.

Италијан Маурицо Вала обавља функцију извршног директора за продају и маркетинг у компанији "Унипол ДДОР Нови Сад". Бави се бизнис анализама, стратегијама и корпоративним финансијама.

Вала је својевремено испред ДДОР-а био у управи ОФК Београда, док је та компанија била главни спонзор Романтичара. Тада је председник ОФК Београда био Звездан Терзић.

Ту су и Милан Искрин, директор велепродаје у компанији Делтаспорт, адвокат Илија Дражић који је био члан радне комисије задужене за припрему изборне скупштине и Перо Шарановић испред компаније ПхармаСwисс.

У нови састав Управног одбора ушао је и Владимир Врбашки који је зимус изабран и у УО фудбалског клуба црно-белих, односно Велибор Јовић из компаније "ВИП Систем", која иначе држи и ланац мењачница са тим именом.

Члан управе најтрофејнијег српског кошаркашког клуба постао је и Ратко Чакаревић из компаније "Цхемицо" из Лучана. Бошко Јанковић и Иван Кнежевић су такође изгласани на скупштини у УО, као и Петар Грубор из компаније Металац.

Коментари / 0

Оставите коментар