Писаро по трећи пут у Вердеру!

Перуански фудбалер Клаудио Писаро потписао је уговор са Вердером, тако да ће по трећи пут у каријери заиграти за клуб из Бремена.

Фудбал 07.09.2015 | 22:20
Писаро по трећи пут у Вердеру!

37-годишњи нападач потписао је уговор до краја сезоне и носиће свој стари број 14, саопштио је Вердер.

“Радујем се што сам поново овде. Много ме привлачи изазов да постигнем успех са овим тимом. Надам се да ћу моћи своје искуство да искористим на најбољи начин за екипу”, рекао је Писаро.

Писаро је у Вердер први пут дошао 1999. године, да би после две сезоне прешао у Бајерн Минхен. Тамо је играо до 2007. а онда је отишао у Челси, да би се наредне сезоне вратио у Вердер, прво на позајмицу.

Писаро је затим 2012. године поново отишао у Бајерн, са којим је освојио ‘триплу круну’ 2013, али је остао без ангажмана када му је на крају прошле сезоне истекао уговор.

Писаро је рекордер Бундеслиге по броју наступа и голова када су страни играчи у питању. Забележио је до сада 383 наступа (159 за Вердер) и постигао је 176 голова (89 за Вердер).

“Одушевљени смо што је Клаудио спреман да нам се прикључи на нашем новом путу и одигра своју улогу. Он зна нашу филозофију са много младих играча и жели да помогне тиму да се развије”, рекао је спортски директор Вердера Томас Ајхин.

Коментари / 0

Оставите коментар