Шта ће бити ако Живковић остане у Партизану...?!

Ако Живковић остане у Партизану, црно-бели морају да плате Захавију 2,5 милиона евра!!! Уколико челници Партизана буду желели да задрже Андрију Живковића и после јануара 2016.године мораће да Инвестиционом фонду Пинија Захавија плате „пенале“ у износу од 2.500.000 милиона евра. Ову информацију открио је председник црно-белих Зоран Поповић у разговору за СОС Канал, поручивши да је такав договор склопила бивша управа.

Фудбал 07.09.2015 | 10:00
Шта ће бити ако Живковић остане у Партизану...?!

Као што је од раније познато црно-бели су продали 75 посто права на уговор сјајног крилног фудбалера фонду светски признатог менаџера.

„Уколико не убедимо Живковића да оде у клуб на коме инсистира Инвестициони фонд, Партизан мора да плати пенале у износу од 1.250.000 евра што је изузетно висока клаузула што само сведочи да ћемо да имамо проблема са Фондом и Аполоном. Да ли ћемо да се изборимо – видећемо. Прети нам да морамо да вратимо 1.2500.000 евра, колико је плаћено за права на играча и приде уплатимо још 1.250.000 евра, дакле укупно 2.500.000 евра, јер смо га задржали. Мораће да пресуђује међународна правна арбитража и гледамо како да се одбранимо. Урадићемо све што можемо, али ситуација није сјајна“, казао је председник Партизана Зоран Поповић за СОС Канал.

Партизан се хвата за чињеницу да на спорном уговору са Инвестиционим фондом нема потписа Живковића.

„Претходна управа је учинила то што је учинила, а због чега- не могу да улазим. Можда су морали. Партизан је прошлог лета имао 75 одство права на Живковића и они су у тешкој ситуацији продали та права за 1.250.000 евра који су одмах уплаћени. Сам уговор је, нажалост, траљаво одрађен и највећи проблем је тај што клуб мора да преосталих 25 посто права прода за 600 хиљада евра и приде убеди играча да оде у клуб који му намеће Инвестициони фонд Пинија Захавија. И, све то посредством Фалија Рамаданија, заступника фонда у преговорима“, додао је Поповић.

Коментари / 0

Оставите коментар