Баждаревић: Андора је веома битна!

Јуче ујутро су тренирали сви играчи и надам се да ћу за вечерашњи меч на располагањун имати све играче, поручио је уочи сусрета између селекције Босне и Херцеговине и Андоре селектор бх. репрезентације Мехмед Баждаревић.

Фудбал 06.09.2015 | 08:30
Баждаревић: Андора је веома битна!

Уочи сусрета између селекције Босне и Херцеговине и Андоре синоћ су се на стадиону Билино Поље у Зеници обратили чувар мреже бх. "змајева" Асмир Беговић и селектор Мехмед Баждаревић.

Селектор репрезентације Босне и Херцеговине, Мехмед Баждаревић казао је како је сусрет од великог значаја за нашу екипу.

"Сигурно је да нисмо били сретни након сусрета са Белгијом, али идемо даље. Сада имамо јако важу утакмицу. Андору морамо респектовати и бити врло опрезни. Јутрос су тренирали сви играчи и надам се да ћу за сутрашњи меч на располагањун имати све играче. Када је у питању игра Миралема Пјанића вољели би смо да га видимо још ведријег и морамо му дати шансу да нам покаже да је један од носилаца наше игре" , казао је Баждаревић.

Голман бх. репрезентације Асмир Беговић казао је како је селекција Андоре незгодна и како меч неће бити лаган. Беговић је додао како су наши навијачи најбољи на свијету и како је јасно да подршке Фанатицоса неће недостајати.

Репрезентација БиХ тренутно се налази на претпосљедњем петом мјесту са 8 бодова. Белгија је друга са 14 бодова и има три бода мање од првопласираног Велса. Израел је трећи са 12 бодова, а Кипар четврти са 10, док је селекција Андоре без бодова.

Сусрет између Босне и Херцеговине и селекције Андоре на распореду је од 20:45 сати.

Коментари / 0

Оставите коментар