Љајић: Увијек је част играти за Србију!

Фудбалски репрезентатиац Србије Адем Љајић рекао је да је увек част играти за национални тим, па и у утакмицама које немају такмичарски значај.

Фудбал 06.09.2015 | 18:20
Љајић: Увијек је част играти за Србију!

"Одиграли смо добро против Јерменије и победили што је био приоритет. Није било публике, али смо нашли мотив у томе што смо играли за национални тим. Можда јесмо били растерећенији због ситуације у којој смо, али је увек част играти за репрезентацију", рекао је Љајић.

Србија је у резултатској неважној уткмици победила Јерменију са 2:0, у квалификацијама за Европско првенство 2016. године, а у понедељак ће гостовати Француској у пријатељској утакмици.

"Сви знамо ко је и шта Француска, играћемо као и против Јерменије иако су Французи много квалитетнији од Јермена. Надам се да ћемо поново одиграти добро", рекао је Љајић и додао да је "јако срећан" што је из Роме прешао у велики клуб какав је Интер.

Фудбалер Тулуза Урош Спајић, који је у мечу против Јерменије дебитовао за репрезентацију, рекао је да је победа веома битна за самопоуздање.

"Задовољан сам победом и због тога сто смо изашли из минуса што је веома битно за самопоуздање за наредне утакмице, јер се полако припремамо за квалификације за Светско првенство", рекао је Спајић.

Он је додао да је играо под тензијом против Јерменије, пошто му је то била прва утакмица за репрезентацију.

"Осећали су се тензија и набој, не дебитује се сваки дан за репрезентацију. Било је пар ситуација где сам реаговао исхитрено, али сам заоваљан како сам одиграо утакмицу", рекао је Спајић.

Он је додао да ће му играње против репрезентације Француске, земље из које је његов садашњи клуб, бити додатни мотив.

"Биће леп амбијент, очекујем пун стадион. Играће се на новом стадиону у Бордоу где још нисам наступио, па ми је и због тога драго. Свестан сам снаге Француске и сигуран сам да ће бити лепа утакмица", рекао је Спајић.

Утакмица између Србије и Француске играће се у понедељак од 20.45 у Бордоу.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ЈА

06.09.2015 16:48

Браво Свака ти цаст Момче!!!

ОДГОВОРИТЕ