Каква момчина?! Рудневса претукла рођена жена!

Летонац хоспитализован након уличне свађе са супругом Сантом, која му је, наводно, одгризла и део језика у тучи!

Фудбал 06.09.2015 | 21:00
Каква момчина?! Рудневса претукла рођена жена!

Летонац Артјомс Рудневс не ужива ове сезоне у дресу Хамбурга.

Тренер Бруно Лабадија избацио га је из првог тима на почетку сезоне, а серија малера који су га задесили одвела га је у болницу. Тамо је, наиме, завршио након свађе са рођеном женом и туче у којој га је она претукла!?

Локални лист Хамургер Моргенпост доноси невероватну информацију да је Рудневс у уторак увече хоспитализован јер га је супруга Санта пребила на улици, након свађе и распртаве на летонском језику. Овај лист преноси и незваничну информацију да му је приликом сукоба супруга одгризла део језика, мада за сада нема потврде инцидента.

Извори из клуба наводе да је нападач Хамбурга добио толико јаке батине да је обилно крварио и да у болници нису могли да поверују да неко може да буде тако претучен.

И док је Рудневс хоспитализован под лажним именом, након што је полиција обавештена о инциденту, фудбалер и супруга су ухапшени и одведени на испитивање, а видећемо хоће ли бити поднета оптужница против њих за ремећење јавног реда и мира.

Занимљиво, Рудневс је летос желео да напусти Хамбургер након што су га тренер Лабадија и спортски директор Кнебел обавестили да им више није потребан, али је Летонац одбио неколико примамљивих понуда које је оправдао породичним разлозима.

Летонац није наступио ни на пријатељском мечу у среду увече против Оснабрика и неизвесно је када ће поново тренирати.

Коментари / 0

Оставите коментар