Брновић: Чему нервоза, Мандић игра за своју државу!

Трансфер омладинског репрезентативца Србије у А селекцију Црне Горе био главна тема и на последњем брифингу у ФСЦГ пред меч са Линхештајном.

Фудбал 05.09.2015 | 17:45
Брновић: Чему нервоза, Мандић игра за своју државу!

Станиша Мандић био је незаобилазна тема и на последњој конференцији за медије у црногорској кући фудбала пред меч "соколова" са Линхештајном. Упитан каква је ситуација са дојучерашњим омладинским репрезентативцем Србије, селектор Бранко Брновић рекао је да не зна због чега су се у Београду усталасале страсти због одлуке младог Новљанина да заига за Црну Гору.

"Не разумем неке реакције из ФСС, Мандић је Новљанин, игра за своју државу... Има доста играча из Црне Горе који играју за Србију и ми никада нисмо око тога правили проблем", прокоментарисао је Брновић.

Селектор "соколова" посебно је апострофирао љутњу његовог друга и директора млађих селекција у ФСС Сава Милошевића.

"Ето, Милошевић је управо од нас прво добио позив, био члан стручног штаба црногорске репрезентације, па су нам га 'отели' из ФСС и ми се због тога нисмо јавно љутили", додао је Брновић уз опаску да је Црна Гора са Мандићем добила сјајног играча за наредних десет година.

О могућности да Мандић дебитује већ у суботу у дресу црногорске селекције, Брновић је рекао: "Чекамо да се финализује регистрација, ако не буде готово сада, биће за следећу утакмицу“.

Коментари / 0

Оставите коментар