Бекам: Гигс је сљедећи менаџер Јунајтеда!

Бивши фудбалер Манчестер Јунајтеда Дејвид Бекам верује да ће легенда клуба са Олд Трафорда Рајан Гигс бити следећи менаџер "црвених ђавола".

Фудбал 06.09.2015 | 21:40
Бекам: Гигс је сљедећи менаџер Јунајтеда!

Четрдесетједногодишњи Велшанин прошле године је завршио играчку каријеру, водио је тим на четири утакмице након што је Дејвид Мојес добио отказ, а тренутно је помоћник актуелном менаџеру Лују ван Галу.

Холандском стручњаку уговор истиче 2017. године, а Бекам сматра да је његов бивши саиграч Гигс савршен човек за тај посао.

"Он је током каријере на прави начин бранио част и клуба и националне репрезентације. Надам се да ће доћи време да Гигс постане менаџер Манчестер Јунајтеда", рекао је Бекам за манчестерски "Ивнинг Њуз".

Гигс је стигао на Олд Трафорд као четрнаестогодишњак и читаву каријеру провео је у клубу за којег је одиграо рекордан број утакмица у свим такмичења и освојио укупно 34 трофеја.

Под водјством Ван Гала славни клуб игра променљиво, а након четири кола у Премијер лиги ове сезоне петопласирани је на табели са пет бодова заостатка за водећим градским ривалом Манчестер Ситијем.

Коментари / 0

Оставите коментар