Кошаркаше Србије дочекале неспремне собе у Берлину!

Кошаркашка репрезентација Србије допутовала је у Берлин, на Европско првенство, а у хотелу су је дочекали проблеми, пошто собе нису биле спремне.

Кошарка 03.09.2015 | 18:45
Кошаркаше Србије дочекале неспремне собе у Берлину!

’Орлови’ су у престоницу Немачке стигли у преподневним часовима, а разлог зашто собе нису биле спремне можда је пракса у том хотелу да је пријављивање од 15 часова.

Ипак, пошто је у питању званични хотел Евробаскета, собе су морале да буду спремне много пре него што су српски кошаркаши стигли у њега.

„Све сем тога што собе нису спремне је у реду. Није пракса да се овако дочекује нека репрезентација, али за све постоји први пут. Покушаћемо да игноришемо то, да одемо да одморимо, јер вечерас већ имамо први тренениг“, рекао је Немања Недовић новинарима у Берлину.

Недовић је истакао да није нестрпљив пред почетак Евробаскета и прву утакмицу са Шпанијом, у суботу од 18 часова.

„Потребна су нам ова два дана, таман да видимо и осетимо халу, лопту, паркет... Добро ће нам доћи два лакша тренинига и да 100 одсто спремни дочекамо меч са Шпанијом“, додао је Недовић.

Капитен ’Орлова’ и Недовић су сложни у оцени да је први противник на шампионату главни фаворит за освајање титуле.

„Мислим да смо спремни за почетак. Шпанија је сигурно фаворит, али ми ћемо да играмо своју игру, да ли ће то бити довољно за успех не знам, али могу да кажем да ћемо се борити до краја. Увек је био велики ривалитет између нас. Биће то сјајна утакмица и надам се нашој победи. Група је изузетно јака, не знам зажто се не прича више о Италија, они су јако добра селекција. Не спомиње се довољно. Ипак, требало би да верујемо у себе и своје квалитет, а тада ће и резултат доћи“, рекао је Теодосић.

Србија ће се у групи Б Евробаскета, осим са Шпанијом састати са селекцијама Италије, Турске, Немачке и Исланда.

„Најтежа група на првенству. Сви су у јаким саставима дошли на првенство, осим Исланда, који је аутсајдер. Остале екипе су јаке са по пар НБА играча. Ми морамо да будемо свесни да смо други на свету и да смо направили успех и добар резултат прошле године. Сада друге екипе гледају како нас да победе. Ићи ћемо полако, из утакмице у утакмицу“, рекао је Недовић.

Српски кошаркаши Шпанију на великим такмичењима нису победили од четвртфинала Светског првенства 2010. године.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Роки

03.09.2015 16:49

А јесу сретни ови

ОДГОВОРИТЕ