Де Хеа можда извиси за ЕП?!

"Ако не буде бранио, тешко ће на Европско првенство", јасан је Дел Боске.

Фудбал 04.09.2015 | 19:00
Де Хеа можда извиси за ЕП?!

Селектор репрезентације Шпаније Висенте дел Боске каже да ће му бити тешко да уврсти Давида де Хеу у тим за Европско првенство ако овај голман не буде почео редовно да игра у Манчестер јунајтеду.

Де Хеа је у понедељак требало да пређе у Реал Мадрид, али је тај трансфер неславно пропао због лоше комуникације између шпанског и енглеског гиганта. Шпански репрезентативац мораће тако да остане у Јунајтеду барем до јануарског прелазног рока.

Овај 24-годишњи голман је на списку играча за утакмице са Словачком и Македонијом предстојећег викенда, али је селектор казао да ће се Де Хеа тешко наћи на списку ако не буде играо. Новинари су Дел Боскеа данас питали да ли има неки савет за њега после неславне трансфер епизоде.

"Не, али ако будем осетио потребу да причам са њим о томе, онда ћу нешто и рећи. Мора да буде професионалан и да пређе преко ове епизоде. Надам се да ће ускоро да почне да игра и да је срећан, а ако буде играо добро, онда ћемо га повести. У супротном, ако не буде играо, биће јако тешко да га поведемо на Еуро", рекао је Дел Боске, а пренели шпански медији.

Тренер Манчестер јунајтеда Луј ван Гал указао је ове сезоне поверење Аргентинцу Серхију Ромеру, а Де Хеа није ни једном играо. Овај Шпанац има пет наступа за репрезентацију чији је први голман и даље голман Портоа Икер Касиљас.

Коментари / 0

Оставите коментар