Репрезентативци: Фудбал, а не ријалити!

Везни играч Челсија Немања Матић замерио је Александру Митровићу на мајици у којој је дошао на окупљање репрезентације.

Фудбал 04.09.2015 | 09:00
Репрезентативци: Фудбал, а не ријалити!

Српскии фудбалери су изгубили шансе да се пласирају на ЕП, на које чекамо 15 година, али желе на достојан начин да се опросте од квалификација.

"Не би требало нико, па ни новинари да га препознају по таквим детаљима, већ по играма и головима. Много је ствари и до нас и у овом квалификацијама које теку тако како теку. Било је критике. Ваљда се више неће поновити", рекао је Матић.

Српски фудбалери су опет разочарали навијаче слабим играма и резултатима, иако је нови систем ЕП омогућио лакши пласман на завршно такмичење.

"Свашта је утицало на овако лоше резултате Србије. Од чињенице да смо за годину и по дана променили четири селектора, па до тога да се неки млађи играчи тешко сналазе у медијској слици која се о нама креира углавном кроз таблоидне приче", додао је Матић за "Вечерње новости".

На слично је указао и крилни нападач Зоран Тошић.

"Мене неко у пола ноћи да пробуди, ја знам ко је десни бек у ЦСКА или нападач. Знам да је на беку Фернандес са којим играм четири године, знам да је у нападу Думбија са којим играм пет година и знам да је тренер Слуцки са којим радим шест година. Са нашом репрезентацијом су мало другачије ствари", каже Тошић.

Ненаду Томовићу се не свиђа што су главна тема у држави ријалити програми и таблоидне теме.

"Дошао сам у понедељак на прозивку из Италије. И видим да овде скоро сваки ТВ канал има неки ријалити програм. Скоро све нови, част изузецима, врве од таблоидних и "ријалити" тема. Видим да је то постао неки тренд, као и да народ тражи такве теме. Али, верујте, доста нас играча нисмо тако васпитавани и не играмо у земљама у којима је то примарно. А у Србији видим да јесте", рекао је Томовић.

Коментари / 0

Оставите коментар