"Орлови" да доплате за пртљаг "Аир Србији"?!

Кошаркашки савез Србије најоштрије је осудио одлуку националног авио превозника "Аир Србија" да не одобри захтев да се наша кошаркашка репрезентација ослободи плаћања вишка пртљага на лету до Берлина, где креће у четвртак како би од суботе наступила на Европском првенству.

Србија 02.09.2015 | 21:34
"Орлови" да доплате за пртљаг "Аир Србији"?!

Ево и комплетног саопштења наше куће кошарке тим поводом:

"У захтеву смо навели да имамо пуно спортске и медицинске опреме и замолили да за то не плаћамо. Наш захтев је одбијен у једној реченици.

Нисмо се бунили када је менаџмент Аир Србије прекинуо дугогодишњу праксу да национална авио компанија буде кроз компензацију спонзор кошаркашких репрезентација. Нисмо се бунили ни прошле године када смо после освајања сребра на светском првенству два сата седели на аеродрому у Мадриду и гледали у паркиран авион Аир Србије. Авион у који нас нису пуштали и поред тога што га је по кошаркаше послала Влада Републике Србије која је је преузела плаћање трошкова на себе. У авион смо пуштени тек кад смо са рачуна Савеза уплатили новац који нам је касније Влада рефундирала. Све смо разумели, али да нам национална авио компанија не може помоћи чак ни тиме да нас ослободи плаћања вишка пртљага, то заиста не можемо да разумемо и најоштрије осуђујемо.

Кошаркашки савез Србије"

Молба и одговор

У писму КСС-а националном авио превознику Србије, замољенео је следеће:

"Поштовани,

најљубазније Вас молимо да се Кошаркашка репрезентација Србије ослободи плаћања вишка пртљага.

Делегација ће имати око 500 килограма додатног пртљага: спортске и медицинске опреме. Спортска опрема су лопте, патике, тренерке, дресови, мајице, дуксеви, чарапе... Медицинска опрема: завојни материјал, лекови, креме за масажу, бандаже, сокови (суплементација).

У прилогу је спсисак путника.

Хвала унапред на ангажовању и помоћи,
срдачан поздрав,
Кошаркашки савез Србије"

Одговор Аир Србије је гласио овако:

"Поштовани,
обавештавамо Вас да Ваш захтев није одобрен.

Срдачан поздрав".

Извор: Блиц

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

тетак мата

02.09.2015 20:32

Па има цроатиа Аирлинес нису они једини

ОДГОВОРИТЕ
Name

србин

02.09.2015 21:34

Немој Цроатиу па макар пјеске исли.

Name

xзз

02.09.2015 21:56

Засто би Арапи пустали да вуцес?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГАСТАРБАЈТЕР

03.09.2015 01:44

ДАКЛЕ ДЕФИНИТИВНО И ОЧИТО ЈЕ ДА СРБИЈА ВИШЕ НИЈЕ СРПСКА, НЕГО ЈЕ СВАЧИЈА И НИЧИЈА, ЗАПОЧЕВШИ ОД НАСЕГ "НАЈВЕЋЕГ ПРИЈАТЕЉА" - ОНОГ ШЕИКА, АРАПИНА КОЈЕГ ВУЧИЋ ВОДА ПО СРБИЈИ И НУДИ ПОЉОПРИВРЕДНО ЗЕМЉИСТЕ, А ПОСЛИЈЕ УСПЈЕШНЕ ПРИВАТИЗАЦИЈЕ ЈАТА, ПА ДО СИРИЈСКИХ И ОСТАЛИХ ИЗБЈЕГЛИЦА КОЈЕ ГЛУВАРЕ ПО СРБИЈИ ИЗМЕЂУ НЕБА И ЗЕМЉЕ СА ТЕНДЕНЦИЈОМ ДА У СРБИЈИ ОСТАНУ НЕ ЗАТО ШТО ЖЕЛЕ, НЕГО ЗАТО СТО ИМ ДАЉЕ НЕ ДАЈУ, А НАЗАД НЕ МОГУ... ПА ЋЕ ОПЕТ СРПСКИ ПОЛИТИЧАРИ РЕЋИ - ЕТО ДЕСИЛО НАМ СЕ... АЛ СМО ДОКАЗАЛИ ДА СМО ЕУРОПЕЈЦИ... ЈА НАИВНОГ НАРОДА ЉУДИ МОЈИ

ОДГОВОРИТЕ