Луис Ибањез: И без мене ово је шампионски тим!

Верујем да ћу се вратити за дерби! ”Људи ми прилазе на улици и питају ме да ли ћу бити здрав до 12. септембра. Лепо је то осетити“, каже омалени Аргентинац.

Фудбал 03.09.2015 | 20:00
Луис Ибањез: И без мене ово је шампионски тим!

Суперталентовани Марко Грујић почео је константно да демонстрира класу на суперлигашким теренима, Срђан Плавшић засад оправдава улогу појачања, штопер Вукашин Јовановић је почео озбиљно да расте... Ипак, навијачи Црвене звезде нису спокојни десетак дана уочи 149. вечитог дербија.

Иако је Михаило Ристић био одличан дублер, фанови лидера Суперлиге гледају у небо и моле се за здравље Аргентинца Луиса Ибањеза... Дошао је, видео и купио београдску публику бомбама које су искреирале преокрет против Чукаричког и најавиле Звездину серију од пет победа.

Руптура мишића није му оставила могућност да ужива у београдској бајци. Мада од дана када посећује лекарске ординације Лучо има само један циљ – да се врати у поставу Црвене звезде за вечити дерби.
„И када екипа има слободан дан, за мене нема одмора. Два или три пута дневно одлазим на терапије. И има великог помака. Оток скоро да више и не постоји. Још осећам бол, али и иде набоље. Од дана када сам се повредио, размишљам само о томе да оздравим за вечити дерби“, поручује за наш портал Луис Ибањез.

Оптимиста је, мада преко језика не жели да превали ону реченицу коју би навијачи волели да чују.
„Људи ми прилазе у граду, поздрављају ме и питају хоћу ли бити здрав. Лепо је то осетити, јер су препознали да сам дошао у Београд жељан победа и трофеја. Ја се надам да ћу бити у тиму, али не могу да обећам. Морам да видим шта ће доктор рећи, али он је оптимиста. Рекао ми је да ћу за пет или шест дана моћи да тренирам са екипом“.

Аргентинац громовитог шута путоваће са остатком екипе на мини-припреме у Терме Чатеж.
„Тамо ћу имати све услове за опоравак. Рекао сам доктору да желим да идем. Ако све буде ишло својим током, могао бих тамо да почнем да тренирам са остатком екипе“.

Задовољан је Ибањез партијама саиграча у последњих месец дана.
„Одлично играмо. Јако смо агресивни, баш онако како тренер тражи. Супер ми све то делује. Ово је дефинитивно шампионски тим“ додао је Ибањез.

Коментари / 0

Оставите коментар