Интервјуи током мечева – сљедећа новина у тенису?!

Велику пажњу првог дана УС опена привукли су најбољи тенисери света, али се ипак више говори о Американки Коко Вандевег.

Тенис 03.09.2015 | 12:45
Интервјуи током мечева – сљедећа новина у тенису?!

Након што је освојила први сет у мечу са Слоун Стивенс, Вандевег је дала интервју за ЕСПН на изненађење свих гледалаца, али и неких колега.

“Мислим да је свака иновација позитивна, не видим ништа лоше у томе. Мислила сам да ћу можда изгубити концентрацију због тога, али има много ствари током меча који одвлаче пажњу – ако не можеш да се избориш са тиме, онда треба да радиш на том делу игре“, рекла је 23-годишња Коко и додала:

“Могла сам у ваком тренутку да опозовем интервју, чак и две секунде пре него што је Пам (Шривер, новинарка) изашла на терен. Дала сам јој знак да дође и десило се. Можда следећи пут не будем била расположена“.

Легендарна Крис Еверт, која сада ради као коментатор за ЕСПН, каже да јој се концепт допао.

“Коко је најбоља особа за тако нешто – она се лепо изражава и урадила је то јер је и сама спортски фанатик“.

Неколико колега реаговало је на Твитеру, а новинари су питали и првог тенисера света Новака Ђоковића шта мисли о томе.

“Интересантно је, нисам чуо за тако нешто раније. Ако њој није сметало, а видим да није јер је добила меч... Зависи од играча. Мислим да покушавају да направе интеракцију као у неким другим спортовима, нпр. у кошарци када се дају изјаве после прве или друге четвртине. Не знам колико ће то функционисати у тенису, али мислим да већина играча сада говори о томе у свлачионици. Биће интересантно видети да ли ће то још неко прихватити током турнира. Ја дефинитивно нећу на овом турниру, али у будућности, ко зна“.

Вандевег је добила меч у два сета, тако да се њој интервју посрећио...

Коментари / 0

Оставите коментар