Мандић Пауновићу о одлуци: Ово је чисто патриотски!

Доскорашњи селектор омладинске репрезентације Вељко Пауновић рекао је за “Вечерње новости” да је изненађен одлуком Станише Мандића да заигра за Црну Гору.

Фудбал 03.09.2015 | 09:30
Мандић Пауновићу о одлуци: Ово је чисто патриотски!

Мандић је био један од јунака тријумфа ‘Орлића’ на Светском првенству на Новом Зеланду, али је због тога што се није нашао на списку новог селектора младе репрезентације Томислава Сивића одлучио да заигра за Црну Гору.

Млади фудбалер тренутно брани боје Чукаричког, рођен је у Херцег Новом, а пошто није добио прилику у сениорском тиму Србије има право да се нађе у тиму Црне Горе.

“Чули смо се после одлуке коју је донео и наравно да сам био изненађен”, рекао је за “Вечерње новости” Пауновић, који је сада координатор Фудбалског савеза Србије између А и младе селекције, “Питао сам га шта је разлог његове одлуке, а он ми је одговорио: ‘Чисто патриотски’”.

Пауновић је истакао да га је Мандић својом одлуком разочарао.

“И када није играо за клуб, репрезентација је била уз њега, добијао је позив. Нисам очекивао да ће овако исхитрено реаговати, питао сам га да ли је добро размислио, односно да ли је разлог овакве његове одлуке то што сада није добио позив за окупљање младе репрезентације? Одговорио ми је да му позив А репрезентације Црне Горе много значи. Саветовао сам га да његов фудбалски избор буде једино Србија”, додаје Пауновић, “Искрено, бојао сам се да може доћи до оваквих ствари, али одлуке су њихове. Жао ми је због свега, а ово што се догодило говори нам да морамо бити спремни у будућности”.

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

боље ентитет у БХ него србијанска провинција

03.09.2015 11:45

Која су то србијанска говна лазљива!Јос надју будалетину сто је мртвом брату гроб прекопао Милосевица да он пљује по Мандицу јер србијанци знају да це Саво то да уради јер се тако мора доказивати да је веци србијанац од свих србијанаца да би остао медју њима. Мајмун Милосевиц њима слузи за најцрње послове и он не мисли сто Дејо Савицевиц додје у РС,обилази БН и друга мјеста....он це њега пљунути јер су га србијанци напуцкали.Кад србијанац Волков из Партизана игра за ЦГ онда то није проблем а кад Станиса хоце да игра за ЦГ јер види да му гадови србијански каријеру униставају онда је то проблем. Станиса Мандиц није позван у младу репрезентацију јер Мандиц је играц без менадзера, а у србијанској репрезентацији такви не играју јер се трази провизија од продаје. Исто вам је и са косаркасима из РС.Његос Сикирас мозе бити Дивац али он нема менадзера србијанца и зато га никад нису хтјели,Звјездан Мисимовиц је играо за Бајерн али није могао за србијанску репрезентацију јер му србијанац није био менадзер.Србијански менадзери форсира искљуциво србијанце а са насима и оним из ЦГ раде само ако су вансеријске звијезде....али онда људи казу па ако је тако идем да играм ко ме хоце и на крају ако сам звијезда сто бих ја онда радио са србијанце идем да радим са талијанима,њемцима,америма,грцима итд ста це ми србијанац мусави.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Репрезентација РС

03.09.2015 13:19

А јесу ли србијанци били изненадјени сто Симиц из Обреновца и Волков из Београда играју за ЦГ!!! До јуце пљували Мила а сад они признали пасос Сиптарима уредно, играју фудбал са Тацијем,иду трбасти кепеци србијански заједно са Сиптарима по кафанама да се наздеру а ми из РС цемо им дјецу са Косова хранити....а ко је хранио насу дјецу???Ударили нам санкције и прогласили другом дрзавом! Не мозе Станиса ни Гациновиц нити било ко из РС да игра јер има србијанаца играју за Грасхоперс а ови из Грасхоперса имају предност јер имају Рома из Србије за менадзера. Не мозе Синиса Михајловиц да тренира репрезентацију јер није србијанац,јер трази српску химну,јер не да да га Роми србијански уцјењују али мозе Љајиц јер он клања и неце да пјева химну. Звијездина звијезда мозе само да буде србијанац никад Србин из БХ,ЦГ или РСК само то нас народ не зна јер нас народ је наиван и не мозе да сања како србијанац размисља. Породица насег Његоса је изгунула за РС а на крају за малог Његоса не мозе да се надје клуб ама бас ни један клуб у РС јер у Леотару играју само србијанци,јер у Игокеи играју србијанци,јер у сваком имало бољем клубу играју само србијанци и тако је свуда.За насе љекаре нема плате по годину дана а кад србијански љекари долазе са торбама и кљестима и раде на црно њима се све уредно плаца,за насе наставнике и професоре нема посла јер србијанци долазе да тезгаре једном годисње али плата лезе сваког 1.у мјесецу уредно,за насе економисте,правнике,новинаре,глумце итд нема посла јер на њиховим мјестима сједе србијанци који додју једном годисње а уредно примају плату. А ко брине о нама и насој дјеци !!! Код србијанца само његов лицни инетерес и његова незасита гузица какво српство црно. Браво Станиса и нек је са срецом !! Деји Савицевицу велики поздрав из РС!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Станиса РС

03.09.2015 16:47

Имењаце само напријед.Па коме ста србијански лопови да прицају они треба пред медјународним судом да пјевају.На малог Станису напали а о својима цуте....своје стите муфљузи србијански! Нема вецих издајника и лазова од тих србијанаца.Нека виде србијанци са Басом,Марусицем,Волковим,Симицем и осталим србијанцима сто играју за ЦГ или да набројимо ко игра од србијанаца за Албанију,Словенију,Хрвате,БХ. Ено им министар спорта хрват! Или да питамо ко је продао Сарајево,Мостар,ко крије злоцине над србима из тих крајева! Клањајте са Љајицем и мрс од РС! Дејо Савицевицу легендо цекамо те у РС, добродосао си увјек!

ОДГОВОРИТЕ
Name

рс

03.09.2015 18:54

Момак који је дао го Бразилцима не мозе да игра за србијанску младу репрезентацију а они који никад нису играли они могу.Па направили су ти србијански услугу Станиса,сад играс за први тим ЦГ а ЦГ је и твоја дрзава и не дозовли да србијанци манипулису са тобом и насим српксим осјецањима. Ако си млад ниси глуп,видис ста се десава и ста ти србијанци раде. Не дозволи да ураде са тобом као са наставницима изз Никсица који су се борили за српски језик па сад остали без посла а србијанци неце да им помогну....и ко це сад породице од тих људи из Никсица да храни и да се брине о њима.Ко помиње наставнике српског из Никсица....па нико! Доста лазног србијанског патриотизма док се они са устасама лизу нама иза ледја,док са Насером по сплавовима оним сељацким је.у дебеле радодајке. А онај Саво је теска брука и људска срамота ! Да је остао код нас не би се никад ни озенио нити би му људи дали ста да ради која је то будала и сировина,овако код србијанаца се цак и озенио јер њима су само битне паре па је ли манити Саво,кољац Насер,сиптар Цазим је.е се њима.

ОДГОВОРИТЕ