Војник се скинуо го и јурио средњошколке

Драгован Белоица (44), водник Војске Србије и отац троје деце, ухапшен је прекјуче у Новом Пазару јер је уходио две девојчице, скидао панталоне и показивао им полни орган!

Србија 02.09.2015 | 09:40
Војник се скинуо го и јурио средњошколке

Осумњичени се терети за недозвољене полне радње, за шта је предвиђена казна до три године затвора. 

- Осумњичени је у близини Кинеског тржног центра запазио две девојчице, узраста од 16 година. Једна од њих иначе похађа гимназију, а друга средњу медицинску школу. Кренуо је за њима и почео да им добацује, и то оне најпогрдније речи. Девојчице су се уплашиле, убрзале корак, али он је наставио да јури за њима - прича извор „Блица“ упознат са истрагом.

Средњошколке су почеле да плачу и наставиле да трче Улицом Саве Ковачевића, док је Белоица ишао за њима.

- Девојчице су почеле да дозивају помоћ, а осумњичени је застао, скинуо панталоне и показао им полни орган. Средњошколке су биле избезумљене, а голи блудник када је чуо да оне све јаче дозивају помоћ, отрчао је ка свом аутомобилу, који је био паркиран недалеко од места на коме је скинуо панталоне. Наг је ушао у возило и кренуо - наставља причу наш извор.

Али све је опазио један полицајац који је био на оближњој бензинској пумпи.

- Полицајац је одмах јавио колегама шта се десило и саобраћајци су га зауставили код „Прима петрола“ на путу ка Рашкој. Ухапсили су га, а осумњичени, да би се закамуфлирао, скинуо је кошуљу и остао само у мајици, док је панталоне обукао - каже наш саговорник.

По налогу тужиоца, овом подофициру ВС одређено је задржавање до 48 сати, а осумњичени је, како сазнајемо, негирао дело за које се терети. Наводно, тврдио је да се није свлачио, него је хтео да иде на малу нужду!

Осумњичени водник, како „Блиц“ сазнаје, ожењен је и има троје деце. Родом је из околине Рожаја у Црној Гори. И раније је привођен и, такође, сумњичен за недозвољене полне радње, али су тужилаштва одустајала од кривичног гоњења јер наводно није било довољно доказа.

Против Белоице је 2006. поднета кривична пријава јер се скидао пред малолетницима у Краљеву. Тај подофицир је две године касније то поновио испред једне зграде у Новом Пазару. Упркос томе што је скинуо панталоне пред девојчицом, није оптужен за то, па је наставио да ради у касарни у Рашкој.

(Блиц)

Коментари / 0

Оставите коментар