Прави рат између клуба и играча!

Берахино не жели више да игра за ВБА, луди власник минирао трансфер!!! Млади фудбалер био један од оних играча чије се име највише помињало у овом прелазном року, а на крају је ипак остао у свом клубу.

Фудбал 02.09.2015 | 23:15
Прави рат између клуба и играча!

Од почетка лета су се многи енглески клубови спомињали као потенцијалне дестинације 22-годишњег енглеског репрезентативца Саида Берахина, а последњих недеља се Тотенхем поставио као највећи фаворит за његово довођење. Слали су Спарси понуду за понудом, укупно четири, али је Џереми Пис, председник ВБА све редом одбијао. Данас се ипак чинило да ће се трансфер реализовати, али Пис је био неумољив што је изазвало велику љутњу Берахина.
„Тужно је то како ме је клуб третирао, а сада могу и службено рећи да нећу више играти за клуб Џеремија Писа“, написао је Берахино на свом Твитер профилу.

Он је то објавио сат времена пре данашњег истека прелазног рока, али ни тај притисак му није помогао. Пис је одбио и последњу Тотенхемову понуду па је после "дедлајна" објавио саопштење око целог случаја.
„Наш кључни играч је био незадовољан, а радио је све како би јефтино отишао из клуба. Он је са том тактиком наставио, иако сам ја председнику Тотенхема Данијелу Левију средином августа јасно рекао да продаја Саида тако касно у прелазном року није начин на који ми послујемо“, истакао је Пис.

Преговори између ВБА и Тотенхема нису почели средином августа, преноси британски Скај Спортс. Они јављају како је све почело још пре четири месеца, али да је Пис био неумољив. Исто тако, Британци истичу како је и тренер ВБА Тони Пулис одобрио трансфер јер није желио да задржава незадовољног играча на ког у последње три утакмице није ни рачунао. Ипак, ни то Пису није превише сметало. А, тврди да ће проначи решење.
„Саидо је толико био незадовољан да тренер у посљедње три утакмице није могао да рачуна на њега. Но, сада нам преостаје да санирамо штету насталу овом несрећном епизодом“, написао је власник ВБА у саопштењу.

Коментари / 0

Оставите коментар