Звездине посљедње промоције овог љета!

Црвено-бели су представили и последњу двојицу играча за сезону 2015/16.

Фудбал 01.09.2015 | 19:00
Звездине посљедње промоције овог љета!

Закључно са доласцима офанзивца Славољуб Срнић и голмана Немање Супића, Црвена звезда заокружила је урађено у летњем прелазном року. А радила је практично непрестано.

Овог лета у клуб су стигли Бруно Матос, Предраг Сикимић, потписао је Владимир Јововић, као и Уго Вјеира, Идан Веред, Зоран Рендулић, Луис Ибањез, Срђан Плавшић и Мичел Доналд. У понедељак увече, листа је заокружена доласком још двојице, који су представљени јавности у уторак.

Први се новинарима обратио Славољуб Срнић, који се после дугих преговора вратио у клуб у којем је и почео каријеру.

"Веома сам срећан што сам се вратио у црвено-беле боје. Звезда је моја друга кућа и много ми је драго што сам се вратио. Желео сам да се преговори што пре заврше, одужило се, али на крају је све испало добро. Не бих улазио у детаље преговора између клубова, зашто је све трајало толико. Мислим да се све успешно завршило", изјавио је он.

Хоће ли се и његов брат вратити у Звезду?

"Причали смо на ту тему, мислим да је дошло време да се раздвојимо. Можда ће то бити и добро за обојицу. Видећемо у наредном периоду како ће нам бити, али поднећемо то, није велики проблем. Само сам из медија прочитао да се клуб интересује и за њега. Искрено, није било приче о томе, шеф је желео само мене", одговорио је Срнић, који се у дресу Чукаричког није радовао головима против црвено-белих.

"Нисам, из поштовања према клубу у којем сам поникао. Као што сам рекао, Звезда је мој клуб", објаснио је Срнић.

Последње вечери прелазног рока, многе је изненадила да ће црвено-белу опрему задужити и голман Немања Супић. Пословни директор клуба Стефан Пантовић објаснио је да је бивши репрезентативац Босне и Херцеговине доведен да појача конкуренцију међу стативама.

Уговор је потписао на годину дана.

"Мало је рећи да сам пресрећан, јер Звезда је била и увек ће бити фудбалска институција и свако жели да некада у животу буде део те приче. Мени се тај сан остварио, захвалан сам Богу, а и људима који су учинили све да дођем овде. Није само велики дан за мене, већ и за моју породицу, од које сам имао подршку свих ових година", рекао је нови голман Црвене звезде.

Свестан је да ће се борити за место пред голом са Дамиром Кахриманом.

"Када долазите у Звезду, знате да вас чека јака конкуренција. Моје је да радим што више могу на тренинзима, а на тренеру је да одлучи ко ће да игра. Циљ је да се освајају трофеји и сви морамо да будемо подрђени том циљу. Немам проблем са тиме, јер знам да Звезда увек има квалитетне голмане. Ако у циљу резултата треба да сам на трибинама, бићу на трибинама. Немам проблем са тиме. Бранио или не, сваки мој колега ће имати подршку", додао је Супић.

Искусни голман, који је неретко био познат и по сукобима са навијачима, почео је каријеру у Гацку, а потом је облачио дрес Железника, Радничког Обреновца, Бежаније, Земуна, Чукаричког, Вождовца, Јавора, Анортозиса, Политехнике, Јавора, Војводине, Новог Пазар и Вождовца.

У Љутице Богдана на леђима ће му стајати број "27".

"Тај број сам готово увек носио, а истина је да смо Катаи и ја пријатељи, били смо цимери и у Војводини. Прави је момак и квалитетан играч и има још доста да покаже, а значиће ми његово присуство и због уклапања. Додуше, није Катаи једини играч којег познајем, али свакако ће ми значити", додао је Супић.

Коментари / 0

Оставите коментар