Човић: "Жао ми је што Партизан пролази кроз ово"! Вјерујете ли му?!

Председник КК Црвена звезда говорио и о кризи у Хумској, коментаришући стање у свом клубу: "Шта да се ради...".

Кошарка 01.09.2015 | 19:20
Човић: "Жао ми је што Партизан пролази кроз ово"! Вјерујете ли му?!

Небојша Човић размишља о кандидатури за председника Црвене звезде и прати ситуацију у КК Партизан.

Упитан за циљеве свог клуба, у разговору за телевизију Н1, конкретно је поручио:

"Наши циљеви су трофеји и да покушамо да направимо нешто већи искорак у Евролиги. Са нагласком на део 'да покушамо'... Да прескочимо из Топ 16 у Топ 8. Клуб је стабилизован, враћен позиционо на Мали Калемегдан 2и најтежи период је сада за нама", рекао је Човић.

Потом је говорио и тешкој ситуацији у Кошаркашком клубу Партизан, истичући да му је криво због свега што црно-бели пролазе.

"Жао ми је што се ово догађа Партизану, јер у Србији морате имати две ноге. Али шта да се ради. Нажалост неки пут је потребно да се прођу такве ствари, што рекоше њихови челници. Кад сте дуго прваци, заслужено или не заслужено, не улазим у то, догоди се да се тешко суочавате са тешким ситуацијама. И пад је величанствен лет, што би они рекли", рекао је Човић, са алузијом на наслов једног интервјуа Душка Вујошевића, датог у априлу 2011. "Вечерњим новостима".

Иако није експлицитно навео име највећег ривала, председник Звезде препоручио је и црно-белима улазак у Унапред припремљени план реорганизације.

"Прошли смо тежак период, да вас подсетим да је 2011. био минус 15 милиона евра, направили смо УППР, спровели га и мислим да је тај УППР лектура за клубове који су у проблемима. Да ли ће то други применити или ће их сујета спречити, то је њихов проблем, али га не би требало блатити", додао је он.

Коментари / 0

Оставите коментар