УЕФА и ФИФА данас решавају ''случај Де Хеа''!

Како за сада стоје ствари, од трансфера Давида де Хее у Реал Мадрид неће бити ништа, док је прелазак Кејлора Наваса у Манчестер Јунајтед и даље могућ

Фудбал 01.09.2015 | 16:20
УЕФА и ФИФА данас решавају ''случај Де Хеа''!

Реал и Јунајтед су постигли договор о поменутом трансферу вредном 30 милиона фунти, али је настао проблем са папирологијом у последњим минутима прелазног рока у Шпанији.

Све је било спремно за представљање и сликање са дресом Реал Мадрида, али папири наводно нису на време стигли у седиште Ла Лиге. Наводно су каснили један минут!

Челници Манчестер Јунајтеда, с једне стране, тврде да су папире послали на време, док челници Мадриђани тврде и да имају доказ да папири јесу стигли пре поноћи.

Међутим, канцеларија Ла Лиге тврди супротно, у управи шпанског шампионата нису успели да их отворе, због формата у ком су послати.

Водећи људи Реала кажу да су документа стигла буквално шесдесет секунди пре истека рока, али се у међувремену појавила информација да људи у Савезу нису могли да отворе формат у ком су она послата.

У целу причу мораће да се укључе и ФИФА и УЕФА. Водећи људи две водеће светске федерације ће у уторак прегледати све папире и дати суд да ли је Де Хеа нови играч Реал Мадрида.

У међувремену, голман Реала Кејлор Навас налази се у Манчестеру, где је успешно прошао прегледе. Остаје нејасно да ли га је Јунајтед регистровао.

Прелазни рок у Енглеској траје до 18 часова у уторак.

Коментари / 0

Оставите коментар