Сарајево: Настављена потрага за нападачем

Након што је утврђено да се Елдин Матуловић (22) не може довести у директну везу с нападом на дјевојку А. А. (19), који се догодио у суботу у сарајевској улици Зуке Џумхура у насељу Широкача, те је он након хапшења пуштен на слободу, настављена је потрага за нападачем који је дјевојци нанио повреде опасне по живот.

Босна и Херцеговина 01.09.2015 | 08:55
Сарајево: Настављена потрага за нападачем

Наиме, иако је Матуловић ухапшен под сумњом да је тешко повриједио дјевојку, накнадним провјерама утврђено је да се Матуловић не може довести у везу с нападом те да је дјевојци повреде нанијела трећа особа. Међутим, званичну потврду ове информације нисмо могли добити, пише Клиx.ба.

У сарајевском тужилаштву су истакли како информације о овом случају не могу давати с циљем заштите истраге која се води у овом случају.

Подсјећамо, све се догодило у суботу вече у улици Зуке Џумхура до броја 26 у општини Центар, а полицији су цијели случај пријавили припадници Хитне помоћи казавши како су имали интервенцију у поменутој улици те како тешко повријеђену дјевојку превозе на КУМ.

Наводно, дјевојка је задобила тежу повреду у предјелу леђа и то убодну рану, а полицији је казала како ју је напала непозната особа.

Дежурни љекар на КУМ-у констатовао је како је она задобила тешке повреде опасне по живот те је задржана на даљем лијечењу.

Наиме, задобила је убодну рану у грудни кош, али и лом носа те контузије главе. Због тога је смјештена на Клинику за торакалну хирургију.

Након што је дјевојка збринута полиција се дала у потрагу за нападачем те је Матуловић ухапшен јуче у јутарњим сатима. Услиједило је саслушање у полицијским просторијама, али је утврђено да он није извршилац напада.

Матуловић је иначе добро познат органима гоњења.

Наиме, у јануару ове године ухапшен је у акцији "Панорама" због припадности групи која се бавила крађама аутомобила и изнудама. Прошле године је у истој улици у којој је нападнута дјевојка сломио лобању шеснаестогодишњем Белмину Морићу изударавши га палицом по глави.

Родитељи повријеђеног дјечака тада су изјавили медијима како Матуловићи тероришу становнике Кошевског Брда те да је њихов син батине добио јер је бранио млађег брата од којег је Елдин тражио новац.

Извор: Клиx.ба

Коментари / 0

Оставите коментар