Мултиетничност у Белгији!

Фудбалски репрезентативци Босне и Херцеговине у касним послијеподневним сатима данас су обавили још један тренинг у мјесту Оверијсе, надомак главног белгијског града Брисела.

Фудбал 01.09.2015 | 19:40
Мултиетничност у Белгији!

Селектор Мехмед Баждаревић тренинга је поштедио Едина Џеку, Миралема Пјанића, Едина Вишћу, Сенада Лулића и Тина Свена Сушића.

Радили су по посебном режиму у теретани, а Сушић има проблема и са повредом, али се у стручном штабу надају да ће бити спреман до четвртка и утакмице квалификација за ЕУРО 2016 против Белгије. На тренингу бх. репрезентативаца владала је веома добра атмосфера, а посебно расположење било је видљиво на лицима Ведада Ибишевића, који је јуче потписао уговор са берлинском Хертом, те Изета Хајровића, Wердеровог играча посуђеног шпанском Еибару у којем ће имати много већу минутажу.

Чланови националног тима БиХ надају се позитивном резултату у дуелу са Белгијанцима, који би их приближио баражу за пласман на Европско првенство, док би евентуалном побједом истакли јасну кандидатуру за прва два мјеста у квалификационој групи која директно воде на шампионат у Француску наредне године. Занимљиво, популарно звани „змајеви“ у Белгији бораве у хотелу „Долце Ла Хулпе“ у мјесту Ла Хупле, које припада француском, тачније валонском дијелу, док тренирају у десет километара удаљеном Оверијсеу, градићу у холандском, односно фламанском подручју подијељене државе.

Мултиетнички тим БиХ у Белгији се опредијелио на мултиетничку добитну комбинацију, нашалили су се у бх. делегацији. И сутра ће бх. репрезентативци боравити на релацији Ла Хулпе – Оверијсе, док ће у сриједу преселити у хотел у Бриселу, иначе, дистрикту ове земље и административном сједишту Европске уније (ЕУ), гдје ће се играчи уз велике мјере осигурања у изолацији спремати за меч у којем у четвртак навече немају шта изгубити.

Коментари / 0

Оставите коментар