Де Хеа коначно потписује за Реал!!!

Фудбалски клубови Реал Мадрид и Манчестер јунајтед после више недеља отворених преговора коначно су се договорили, и досадашњи голман премијерлигаша Давид де Хеа прећи ће у „краљевски клуб”.

Фудбал 31.08.2015 | 22:30
Де Хеа коначно потписује за Реал!!!

Коначно!

Од првог дана прелазног рока, па све до последњег, појављивале су се информације да ће Давид де Хеа појачати Реал Мадрид...

...и хоће!

Договор између Манчестер јунајтеда и Реал Мадрида је постигнут последњег дана прелазног рока у Шпанији (у Енглеској траје до уторка у 19х).

Реал Мадрид ће за шпанског голмана платити 30 милиона евра и у супротном правцу послати досадашњег првог голмана - Кејлора Наваса.

Да ли је Реал платио и превелику звезду за најбољег шпанског голмана, с обзиром на то да му наредног лета истиче уговор са Јунајтедом?

Голман који није бранио од почетка сезоне за "ђаволе" јер су га "пољуљале" трансфер гласине и званично ће бити промовисан са дресом новог клуба у току недељне вечери, а он је још од јутрос у Мадриду. Све је одавно било договорено, само се чекао пристанак Кејлора Наваса.

Видећемо како ће на овај трансфер одреаговати навијачи градског ривала Атлетико Мадрида, клуба у којем је Де Хеа и почео каријеру и бранио за сениорску екипу од 2009. до 2011. године.

Неће ни навијачи Манчестер јунајте да бити благонаклони према играчу који је два пута био проглашаван за најбољег фудбалера овог клуба, а тако је лако окренуо леђа Јунајтеду...

Како преноси шпанска „Марка”, Де Хеа ће потписати уговор у понедељак у вечерњим часовима, а Реал ће га платити између 30 и 35 милиона евра.

Као део трансфера, у замену за шпанског голмана, који је претходних месеци инсистирао на трансферу у Мадрид, на „Олд Трафорд” ће стићи Кејлор Навас.

Костариканац је свестан да после доласка Де Хее сигурно неће имати адекватну минутажу, коју би могао да добије у Манчестеру, где му конкуренција бити Серхио Ромеро, Сем Џонстон и наш Вања Милинковић-Савић.

Коментари / 0

Оставите коментар