Јунајтед нуди Де Хеу и 90 милиона за Бејла?!

Фудбалски клуб Манчестер Јунајтед наводно је спреман да мадридском Реалу понуди голмана Давида Де Хеу и 90 милиона евра за Велшанина Гарета Бејла.

Фудбал 30.08.2015 | 17:20
Јунајтед нуди Де Хеу и 90 милиона за Бејла?!

За Де Хеу се од почетка прелазног рока зна да би могао да пређе у Реал, посебно јер му на крају ове сезоне истиче уговор.

Менаџер ’Црвених ђавола’ Луј ван Гал због тога је шпанског голмана послао на трибине, истакавши да не може да брани док је преокупиран причама о могућем трансферу.

С друге стране, Бејл је више пута повезиван са Јунајтедом, иако је истакао да је задовољан у Реалу.

Међутим, последњих дана, и то пред сам крај прелазног рока, дошло је до нових обрта, пошто је Јунајтед свестан да би на крају сезоне могао да остане без Де Хее и да за то не добије надокнаду. То је и разлог зашто је он укључен у понуду за Бејла, који се по њој процењује око 130 милиона евра.

Велшанин је у редове ’краљевског клуба’ стигао пре две године за 100 милиона евра из Тотенхема, што је најскупљи трансфер у историји фудбала. Уколико Реал пристане на понуду, а за сада није извесно да ће се то десити, Бејл би поново померио границе, иако би трансфер делом био плаћен Де Хеом.

Коментари / 0

Оставите коментар