Мурињо: Далеко је ово од завршеног!

Челси после прва четири кола већ заостаје осам бодова за Манчестер ситијем. "Да је у питању нека друга лига, рекао бих да је ово крај. Али ово је Премијер лига...", поручио је Мурињо.

Фудбал 30.08.2015 | 13:20
Мурињо: Далеко је ово од завршеног!

Челси је у 4. колу Премијер лиге забележио већ други пораз ове сезоне. Након што их је Манчестер сити „растурио“ на свом Етихаду 3:0, Мурињова екипа је поклекла и на свом "Стамфорд Бриџу" против Кристал Паласа.

Плавци су изгубили 2:1 головима и Конеа и Ворда, а утешни погодак за Челси постигао је Радамел Фалкао. Пошто је Манчестер сити забележио и четврту победу у Премијер лиги, и то без примљеног гола, већ сада су побегли прошлогодишњем шампиона на великих осам бодова.

Жозе Мурињо је на конференцији после утакмице рекао да без обзира на толику разлику, сезона још није изгубљена!

"Да је у питању нека друга лига, рекао бих да је ово крај. Али ово је Премијер лига, овде се тако нешто не може рећи. Премијер лига је тешка... Видели сте шта је Вест Хем урадио у Ливерпулу", рекао је Мурињо и истакао да и он и његови играчи морају да пруже више.

Уз неизоставну опаску да је тим који је победио (данас је то Кристал Палас) имао среће, Мурињо је скренуо пажњу на то да је разочаран партијама двојице или тројице играча, али није хтео да открије о коме се ради.

"Кривим себе што сам једном играчу допустио да одигра читаву утакмицу. Тек када сам направио и трећу измену схватио сам да ми је потребна и четврта", казао је Мурињо, а кандидата је било пуно, с обзиром да су по његовим речима само Кејхил и Зума одиграли добар меч.

На реду је репрезентативна пауза, а онда Челси гостује Евертону.

Слово "П"!
Мурињо је последњих 7 утакмица изгубио од менаџера чије презиме почиње на слово "П": Пјулис, Појет, Пардју, Покетино, Пјулис, Пелегрини, Пардју

Коментари / 0

Оставите коментар