ШПА: Виљареал ''окренуо'' Еспањол за први тријумф!

Екипа Виљареала уписала је први тријумф у новој сезони Примере, пошто је после преокрета савладала Еспањол на отварању другог кола – 3:1 (0:1).

Фудбал 29.08.2015 | 08:00
ШПА: Виљареал ''окренуо'' Еспањол за први тријумф!

После ремија на премијери, 'Жута подморница' стигла је до четвртог бода, док је екипа из Барселона после победе забележила и први неуспех.

Није добро почело по домаћина на 'ЕЛ Мадригалу' – Ђовани Морено проиграо је Филипеа Каиседа већ у петом минуту, а Еквадорац обишао Алфонса Ареолу и лагано погодио празан гол.

Покушао је Виљареал на све начине да стигне до изједначења, али су гости, уз зарађена четири жута картона, успели да сачувају предност пред одлазак на одмор.

Није домаћа екипа мењала приступ ни у наставку, да би им изједначење донео Роберто Солдадо у 67. минуту. Самјуел је пребацио лопту до последњег појачања клуба, а бивши нападач Тотенхема лепим волеј ударцем погодио мрежу Алвареса.

Ипак, Еспањол је заиграо још 'тврђе' од тог тренутка, али се Виљареалу исплатила упорност у самом финишу, а јунак славља Седрик Бакамбу. Француски центарфор, који је такође стигао овог лета из Бурсаспора, најпре је био прецизан у 86. минуту, када се одлично снажао између чувара и дефанзивца гостију, да би коначан резултат поставио у трећем минуту надокнаде, поново на пâс Солдада.

Антонио Рукавина посматрао је цео меч са клупе домаћина.

Примера, друго коло:

Виљареал – Еспањол 3:1 (0:1)
Солдадо 67, Бакамбу 87, 90+3 - Каиседо 5

субота:
18.30 Реал Сосиједад – Спортинг Хихон
20.30 Барселона – Малага
22.00 Селта Виго – Рајо Ваљекано
22.30 Реал Мадрид – Бетис

недеља:
18.30 Еибар – Атлетик Билбао
20.30 Севиља – Атлетико Мадрид
20.30 Валенсија – Депортиво Ла Коруња
22.30 Хетафе – Гранада
22.30 Лас Палмас – Леванте

Коментари / 0

Оставите коментар