ПЛ БиХ: Челик извукао бод код Зрињског у Мостару!

Фудбалери Зрињског одиграли су неријешено са Челиком (0:0) у првој утакмици шестог кола Премијер лиге Босне и Херцеговине.

Фудбал 28.08.2015 | 21:30
ПЛ БиХ: Челик извукао бод код Зрињског у Мостару!

"Племићи" су били бољи ривал током већег дијела сусрета, имали су и више шанси посебно у другом полувремену, али је голман Челика Ади Адиловић у неколико наврата успио да спаси зенички тим и један је од најзаслужнијих што је остао непоражен "Под Бијелим бријегом".

ПОВЕЗАНЕ ВИЈЕСТИ
Јагодић: Уз навијаче до побједе у Зворнику
Ипак, ни Адиловић није успио да заустави ударац Милоша Филиповића у 72. минуту, али је његов и Челиков савезник била пречка.

Након тога, Зрињски је имао још једну стопостотну шансу да ипак стигне до сва три бода, међутим, за мало је закаснио Стево Николић.

Ово је био други реми екипе тренера Винка Мариновића након "егала" у прошлом колу са Широким Бријегом, док су црно-црвени уписали трећи неријешен исход.

Мостарци су задржали лидерску позицију са 14 бодова, четири више од другопласиране тузланске Слободе, односно пет више од вечерашњег противника из Зенице.

ПРЕМИЈЕР ЛИГА БИХ - 6. КОЛО:

Петак:
Зрињски - Челик 0:0

Субота:
Дрина - Борац (17)
Слобода - Витез

Недјеља:
Сарајево - Рудар Приједор (17)
Младост - Жељезничар
Травник - Славија
Широки Бријег - Вележ (19)

Понедјељак:
Олимпик - Радник (17)

ТАБЕЛА:Зрињски (+1) 14, Слобода 10, Челик (+1) 9, Широки Бријег 8, Славија 8, Радник 8, Сарајево 7, Рудар Приједор 7, Жељезничар 7, Борац 6, Травник 6, Олимпик 5, Младост 4, Витез 4, Вележ 3, Дрина 3.

Коментари / 0

Оставите коментар