Милинковић: Нападачки и атрактивно у Европи!

Тренер Партизана Зоран Милинковић рекао је да се радује атрактивном фудбалу у предстојећим утакмицама у Групи Л у Лиги Европе и да верује у позитиван исход.

Фудбал 29.08.2015 | 18:15
Милинковић: Нападачки и атрактивно у Европи!

"Радујемо се што смо извукли три противника из три различите фудбалске школе и три различита стила играња, што нам свима гарантује атрактиван фудбал. Добили смо екипе са којима може да се игра и такмичи, а верујемо и у позитиван исход", рекао је Милинковић.

Партизан ће ове сезоне у Лиги Европа играти у Групи Л са шпанским Атлетиком из Билбаа, холандским АЗ Алкмаром и немачким Аугсбургом.

"Партизан је у квалификацијама већ остварио неколико победа, а томе ћемо тежити и у утакмицама које следе, без обзира на име противника, уз нападачку и атрактивну игру. Свака утакмица у Европи за нас представља радост, пошто их свако ко се бави фудбалом, осећа као велику част и живи за њих. Ми смо млада екипа, у смислу да смо кратко заједно, али са израженим тимским духом и жељом за победама, а кроз утакмице заједно растемо и стасаваћемо из дана у дан у праву екипу", рекао је Милинковић.

Такмичење у Лиги Европе Партизан ће почети 17. септембра у Београду против АЗ Алкмара.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

јојјјјј

29.08.2015 16:53

као против Борисова....ај не дипр

ОДГОВОРИТЕ