Леверкузен одвео Кампла из Дортмунда усред ноћи!

Блицкриг трансфер! Тако се то ради!

 

Фудбал 29.08.2015 | 18:30
Леверкузен одвео Кампла из Дортмунда усред ноћи!

Један од "јачих" трансфера у Бундеслиги овог лета завршен је ноћас на реалцији Дортмунд - Леверкузен! Репрезентативац Словеније Кевин Кампл нови је фудбалер Бајера! Договор је постигнут касно ноћас, обављени су чак и лекарски прегледи, а потпис се очекује у току данашњег дана.

Кампл је дошао прошле зиме на Вестфален као велико појачање из Салцбурга за 12.000.000 евра, али није се снашао најбоље. Он је одиграо 14 мечева у Бундеслиги код Јиргена Клопа и није постигао ниједан погодак, тако да Милионери могу да буду сасвим задовољни обештећењем које су добили - свега два милиона мање него што је плаћен.

А 10.000.000 евра за Левер и није нека цифра после свега. У среду је изборен пласман у Лигу шампиона (загарантован приход 20.000.000 евра), а у истом дану завршен је и трансфер Сона у Тотенхем за лепих и само за Енглезе разумљивих 30.000.000. После тога, шта је 10.000.000 за играча 25-годишњег крилног нападача који покрива готово све позиције у навали и тек се очекује да искаже свој пун потенцијал. Рекло би се, сјајан посао Аспиринџија...

Иначе, на овом трансферу инсистирао је тренер Бајера Роџер Шмит који је Кампла и лансирао још док је водио Салцбург. Перспективни стручњак желео је свог миљеника и зимус, али Дортмунд је тада понудио више новца и одвео Словенца.

Коментари / 0

Оставите коментар