Какав обрт! Рајковић сад иде у Њемачку?!

Млади голман Црвене звезде Предраг Рајковић на прекретници - Израел или Немачка? МОНДО сазнаје да су он, његов отац и поједини људи из клуба ближи опцији да каријеру настави у Немачкој.

Фудбал 28.08.2015 | 13:30
Какав обрт! Рајковић сад иде у Њемачку?!

Предраг Рајковић је био "већ виђен" код Славише Јокановића у Макабију из Тел Авива. Из Израела је у Сербију стигао глас да је Макаби спреман да плати Звезди три милиона евра (додуше, ту иде и проценат менаџеру и... ко зна још коме).

Али, млади голман, златни момак из генерације "Новозеланђана", могао би ипак да промени правац и крене на север, односно северозапад Европе.

МОНДО из поузданих извора сазнаје да су данас на стадиону у Љутице Богдана били представници немачког Аугсбурга који су понудили много боље услове Рајковићу и Звезди од оних које је дао Макаби.

Према сазнањима МОНДА, понуда Аугсбурга је у старту већа од Макабијеве, а плус би Звезда могла да рачуна и на већи проценат од будуће продаје Рајковића.

Наши извори су нам рекли да су и Рајковић и његов отац, као и поједини људи из Црвене звезде за ту опцију, односно за одлазак у Немачку.

Постоји и друга струја која нагиње ка томе да млади голман ипак оде у Израел.

Спортски директор Црвене звезде Блажо Раосављевић рекао је јуче за МОНДО да осим интересовања Макабија, за Рајковића постоји и интересовање два немачка клуба.

Коментари / 0

Оставите коментар