Златан Ибрахимовић се враћа у Малме!

Ибрахимовић је у уторак честитао свом бившем клубу пласман у Лигу шампиона напомињући како би поново волео да игра утакмице у том граду.

Фудбал 29.08.2015 | 12:00
Златан Ибрахимовић се враћа у Малме!

Нападач Пари Сен Жермена (ПСЖ) Златан Ибрахимовић имао је велику жељу да игра утакмице Лиге шампиона у Малмеу, граду у којем је рођен и та жеља му се испунила јер ће ПСЖ играти у истој групи са шведским клубом.

Ибрахимовић је у уторак честитао свом бившем клубу пласман у Лигу шампиона напомињући како би поново волео играти утакмице у том граду.

Жреб је јуче одлучио да ПСЖ буде у групи управо са Малмеом, Реал Мадридом и Шахтјором из Доњецка.

Малме ће утакмицу с ПСЖ-ом играти 25. новембра на своме стадиону када ће Ибрахимовић заиграти пред публиком која га неизмерно цени и поштује.

Ибрахимовић је изјавио за француске медије како је срећан што ће играти пред публиком у Шведској.

"То је најбоља ствар која је могла да се деси. Много тога сам искусио током своје фудбалске каријере, а ово ће бити један од тих посебних тренутака. Био ми је сан да играм Лигу шампиона у Малмеу. Штета је што цели Малме неће моћи да стане на стадион, али гарантујем да ће се бука са стадиона чути у целом Малмеу. Стижем!", рекао је Ибрахимовић.

Портал шведског клуба је пао након вести да ће Ибрахимовић, који је почео каријеру у шведском клубу, играти поново у Малему са ПСЖ-ом у Лиги шампиона.

Коментари / 0

Оставите коментар